WOMEN'S GUIDE

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της

Η διάσημη ηθοποιός έχει το τέλειο σώμα και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.

Ο χρόνος για τη Jennifer Aniston κυλάει πολύ αργά καθώς διαθέτει ένα ένα αγαλματένιο κορμί χωρίς κανένα ψεγάδι. Καλοσχηματισμένα χέρια, γραμμωμένοι κοιλιακοί και καλλίγραμμα πόδια είναι μερικά από τα στοιχεία που την κάνουν σέξι μέχρι και σήμερα. Η 47χρονη καλλονή αποτελεί το πρότυπο όλων το γυναικών, όσο αφορά τον τρόπο που γυμνάζεται, τρέφεται και φροντίζει το σώμα της.

Τα περισσότερα πρωινά πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι και στη συνέχεια φτιάχνει ένα smoothie με αβοκάντο, αυγό και λάδι καρύδας. Κάποια, όμως, πρωινά επιλέγει να τρώει κεχρί με δημητριακά και μια μπανάνα. 

Το μεσημέρι τρώει μια μερίδα λαχανικών μαζί με άπαχη πρωτεΐνη, ενώ μεταξύ των γευμάτων καταναλώνει σνακ, όπως ένα μήλο με βούτυρο αμυγδάλου ή ένα φρούτο και μια χούφτα καρύδια. Όταν θέλει να ξεφύγει από το πρόγραμμα και να κάνει την ατασθαλία της, συνήθως, τρώει μακαρόνια και προτιμάει την καρμπονάρα που της φτιάχνει ο σύζυγος της, διότι όπως έχει δηλώσει τη βρίσκει ακαταμάχητη. Για βράδυ διαλέγει να τρώει κάτι ελαφρύ χωρίς πολλές θερμίδες, αλλά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. 

Τέλος, η γυμναστική είναι κάτι που αγαπάει αρκετά και για αυτό αθλείται καθημερινά. Κάνει γιόγκα και διαλογισμό με σκοπό να έχει ευελιξία και ψυχική υγεία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!