VIRAL

Πήγε να κάνει μαγικό τρικ και κάρφωσε την τηλεπαρουσιάστρια [βίντεο]

Το βίντεο που καταγράφει τη  στιγμή που ένα μαγικό κόλπο είχε πολύ δυσάρεστη εξέλιξη σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, κάνει τώρα το γύρο του κόσμου.

Το βίντεο είναι από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή που μεταδίδεται στην Πολωνία και η παρουσιάστρια της εκπομπής ονομάζεται Rogalska.
Η Rogalska και ο συμπαρουσιαστής της, είχαν καλεσμένο στα πλατό έναν ταχυδακτυλουργό ο οποίος πήγε να κάνει ένα μαγικό κόλπο με τρεις χάρτινες σακούλες, εκ των οποίων η μία περιέχει ένα καρφί. Ο μάγος ζητά από την παρουσιάστρια να πατήσει διαδοχικά με το χέρι της τις σακούλες (προφανώς το κόλπο είναι πως το καρφί έχει ως διά μαγείας εξαφανιστεί), όμως με το που η γυναίκα πατά την πρώτη σακούλα το καρφί της τρυπάει το χέρι και η ίδια ακούγεται να ουρλιάζει από τον πόνο.
Η ίδια η παρουσιάστρια μετά από ώρες έσπευσε μέσω social media με μία επίσημη ανακοίνωση να διαβεβαιώσει τους φαν της πως είναι καλά στην υγεία της και να τους ευχαριστήσει για την συμπαράστασή τους αφού ο τηλεοτπικός σταθμός δέχτηκε χιλιάδες τηλεφωνήματα από τηλεθεατές που ανησύχησαν.  Mπορείτε να δείτε και το βίντεο εδώ
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!