WOMEN'S GUIDE

Οι γυναίκες σταρ με την μεγαλύτερη εξουσία στον πλανήτη

Πολλές είναι οι celebrities της διεθνούς showbiz που φιγουράρουν στην λίστα των 100 γυναικών που έχουν την μεγαλύτερη εξουσία στο πλανήτη, όπως αυτή διαμορφώθηκε από το Forbes.

Το περιοδικό Forbes κάθε χρόνο ανακοινώνει τη λίστα με τις πιο «δυνατές» γυναίκες στον πλανήτη. Στην κορυφή της λίστας φυσικά βρίσκεται η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, αλλά η λίστα δεν περιλαμβάνει μόνο γυναίκες πολιτικούς, επικεφαλής φιλανθρωπικών ιδρυμάτων ή επιχειρηματίες (όπως οι Melinda Gates, Christine Lagarde, Hillary Clinton και Indra Nooyi και φυσικά η βασίλισσα Ελισάβετ και η Κινέζα Ho Ching). Περιλαμβάνει και πολλές celebrities

Στο νούμερο 81 σκαρφάλωσε η Κολομβιανλη τραγουδίστρια Shakira, που εκτός από τις τρελές πωλήσεις των δίσκων της ηγείται και του Barefoot Foundation, μια φιλανθρωπική οργάνωση για να χτιστούν σχολεία στην πατρίδα της. Επίσης η Taylor Swift βρέθηκε φέτος στην θέση 64 αφού το άλμπουμ της 1989 κατάκτησε την κορυφή το 2014.

Επίσης στη λίστα συναντάμε και την ηθοποιό Sofia Vergara στη θέση 57, την Angelina Jolie στην 54η θέση, την παρουσιάστρια και κωμικό Ellen DeGeneres στην 50η θέση, την πληθωρική Beyonce  στην 21η θέση, καθώς κέρδισε πάνω από 500 εκατομύρια δολάρια από τις πωλήσεις δίσκων, ενώ στην υψηλότερη θέση μεταξύ των celebrities βρέθηκε και φέτος η τηλεοπτική παρουσιάστρια Oprah (12η θέση), καθώς η εταιρεία που έχει στήσει αξιολογείται στα 3 δισεκατομύρια δολάρια!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!