VIRAL

Αγνώριστος ο Pierce Brosnan διαφημίζει το Pan Bahar στην Ινδία [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες και το βίντεο από την καμπάνια εταιρείας στην Ινδία όπου πρωταγωνιστεί ο Pierce Brosnan, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι πάντες ασχoλούνται με αυτή την καμπάνια. Κάποιοι γιατί δεν μπορούν να πiστέψουν την μεταμόρφωση του Pierce Brosnan που εμφανίζεται με γκρίζα μούσια και άλλοι γιατί βρίσκουν αστείο το σποτ που συνδυάζει το στυλ του James Bond με τις ταινίες δράσης του Bollywood και μάλιστα ο Pierce Brosnan σε μία σκηνή εξουδετερώνει τους πολυάριθμους αντιπάλους με ταχύτητα που θα ζήλευε και ο Τσακ Νόρις! 
Από την άλλη, κάποιοι επικρίνουν την απόφαση του διάσημου ηθοποιού να συμμετάσχει σε καμπάνια του συγκεκριμένου προϊόντος. Το προϊόν λέγεται Pan Bahar και είναι ένα είδος αποσμητικού στόματος, το οποίο όμως συνδέεται με δύο προιόντα καπνού τα pan masala και gutka. Όπως αναφέρει το BBC τα συγκεκριμένα είδη καπνού είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ινδία και τα καταναλώνουν κυρίως με το να τα μασάνε και να φτύνουν τον καπνό, ενώ θεωρούνται άκρως εθιστικά και ήπια ψυχότροπα και υπεύθυνα ακόμα και για τη έξαρση εμφάνισης του καρκίνου του στόματος στην Ασία. Μάλιστα τα συγκεκριμένα είδη καπνού έχουν επίσημα απαγορευτεί σε πολλές περιοχές της Ινδίας. Μολονότι ο Pierce Brosnan δεν διαφημίζει ακριβώς ούτε το pan masala ούτε το gutka, οι αντιδράσεις πολλών ήταν ιδιαίτερα αρνητικές. 

Δείτε το σποτ και τις έντυπες διαφημίσεις που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!