ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2016

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου και την επικοινωνία σου.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη να «κυριαρχεί» στους ουρανούς, είναι βέβαιο ότι αν δεν βρεις κάποιον δημιουργικό τρόπο να διοχετεύσεις το ενεργειακό σου πλεόνασμα, το πιθανότερο είναι να περάσεις την μέρα σου με διαδοχικές αψιμαχίες. Κι αν... δεν σου αρέσουν τα σπορ, υπάρχουν κι οι δουλειές. Επιπλέον, οι συνεργασίες επιτρέπονται μόνον αν είναι προσωρινές και ειδικού σκοπού. Παράλληλα η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Αν στοχεύεις σε μια νέα κατάκτηση, τότε όλα μπορεί να εξελιχθούν όπως επιθυμείς και μάλιστα... γρήγορα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι είτε να... συγχυστείς από μια «παρεξήγηση», είτε να κάνεις του κεφαλιού σου, «πετώντας το μπαλάκι» στην άλλη πλευρά.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες αναδεικνύει θέματα σχετικά με τις φιλίες σου κι ίσως προς στιγμήν βρεθείς σε σύγχυση για το τι ακριβώς συμβαίνει. Παράλληλα, υπό την «καθοδήγηση» του Άρη καλείσαι να διεκπεραιώσεις έναν μεγάλο όγκο εργασιών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενδέχεται όμως να «καθηλωθείς» από έναν τραυματισμό ή έναν οξύ πόνο, που προς στιγμή θα σε κάνει να... ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα! Ακόμη αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε για την περίπτωση ατυχημάτων.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη απέναντί σου, είναι βέβαιο πως ανάμεσα στις πολλές επαφές και γνωριμίες σου θα υπάρξει και μια με επιπλέον ενδιαφέρον. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποια λεκτικά «παιχνίδια», που θα σε «εξιτάρουν» περισσότερο!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Με την Σελήνη στους Ιχθύες να αναδεικνύει τα προσόντα σου αλλά και να «βγάζει στην φόρα» τις αδυναμίες σου, η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί το ίδιο καλά ή άσχημα, τίποτε όμως από αυτά που θα συμβούν δεν έχει έναν μόνιμο χαρακτήρα. Και σε αυτό συμφωνεί... μετ’ επιτάσεως το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, αφού προσφέρεται κυρίως για δράσεις του τύπου «κτυπάω και φεύγω»! Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτουν εγωισμοί και πάθη που θα δυσκολέψουν τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση δεν υπάρχει κάποιος/α που να θέλεις πολύ και να μην μπορείς να τον/την έχεις, με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξεις κι ανεξάρτητα από τις όποιες δεσμεύσεις σου. Αυτό όμως δεν σου διασφαλίζει ούτε την ποιότητα της σχέσης, ούτε την διάρκειά της.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να ταράξει για τα καλά την ηρεμία σου, μέσα από διαφωνίες ή προστριβές με πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν κι αν θες να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στο φιλότιμο των άλλων, αποφεύγοντας να «κοντράρεις στα ίσα»! Επιπλέον, ίσως γίνει μια ζημιά ή ένα ατύχημα στο σπίτι σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στους Ιχθύες σου επιτρέπει να «δραπετεύσεις» από τον κόσμο των εντάσεων, είτε διαβάζοντας, είτε ταξιδεύοντας.
Ερωτικά
Χαρές και λύπες δείχνουν να είναι... μοιρασμένες αλλά σε κάθε περίπτωση μην θεωρήσεις ότι αυτά που βιώνεις είναι και οριστικά, αφού σύντομα θα διαπιστώσεις ότι «ο τροχός γυρίζει» και στα καλά και στα άσχημα.


ΛΕΩΝ
Γενικά

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, η ημέρα έχει υψηλό δείκτη ατυχημάτων κι αν θες να αποφύγεις τα χειρότερα οφείλεις να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς σου αλλά και να έχεις τον νου σου και στις κινήσεις των άλλων. Επιπλέον, αναμένεται να υπάρξουν προστριβές με άτομα του περιγύρου σου. Από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις κάτι νέο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή ασάφεια σε σχέση με την κατάσταση των οικονομικών σου.
Ερωτικά
Μέσα από έντονους «διαξιφισμούς» μπορεί τελικά να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας γι’ αυτό μην βιαστείς να απορρίψεις ένα άτομο, που σε «κοντράρει», αφού ότι κάνει, το κάνει από ενδιαφέρον. Αντίθετα, να αρχίσεις να ανησυχείς αν τα πράγματα... παραείναι ήσυχα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες αλλάζει κάποια δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού τα φαινόμενα μπορεί και να... απατούν! Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να διεκδικήσεις οτιδήποτε θεωρείς πως σου ανήκει αλλά και να αμυνθείς απέναντι σε έξωθεν επιβουλές. Επιπλέον, αν πετύχεις ένα σημαντικό οικονομικό όφελος, πρόσεξε μήπως «ξεφύγεις» καταναλωτικά, εξανεμίζοντας «εν ριπεί οφθαλμού» ό,τι κέρδισες.
Ερωτικά
Ο χορός των διεκδικήσεων καλά κρατεί και από αυτήν την άποψη όλα είναι ανοικτά! Επιπλέον δεν είναι εύκολο να καταλήξεις στο τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς, κάτι που μπορεί να «καθρεφτιστεί» άμεσα και στην στάση των άλλων απέναντι σου.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία είτε σε συνδέει κάτι βαθύ, είτε μπορείς εύκολα να «τα βρεις» μαζί τους. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε καλεί να εντείνεις και να επιταχύνεις τις προσπάθειες σου, αφού σήμερα μπορείς να έχεις άμεσα και σπουδαία αποτελέσματα στους τομείς που σε ενδιαφέρουν.. Καλό είναι βέβαια να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού δεν θέλει και πολύ να «ξεραθείς», χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το έργο σου.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, συγκεντρώνοντας παράλληλα πολλά από αυτά που ζητάς σε μια σχέση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να έχει κάποια δέσμευση που μάλιστα δεν είναι διόλου σαφής!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει ένα ήρεμο καταφύγιο είτε στην πραγματικότητα, είτε στην... φαντασία σου! Κι αυτό ίσως να αποδειχθεί πολύτιμο, αφού με το τετράγωνο Ερμή-Άρη είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις, είτε με φίλους/ες, είτε γύρω από οικονομικά ζητήματα, μπορεί και για τα δύο. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, δεν θα είναι απαλλαγμένη από «κόντρες» και δυναμικές ζυμώσεις, με τις καταστάσεις να πηγαίνουν «πάνω-κάτω».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις να περάσεις όμορφα, συνδυάζοντας μάλιστα «το τερπνόν, μετά του ωφελίμου». Εκεί που φαίνεται να υπάρχει ένα... μικρό πρόβλημα είναι στην «νομιμότητα» της επιλογής σου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη να σε «πιάνει» άμεσα, σου είναι πολύ πιο δύσκολο να διαχειριστείς καταστάσεις που «κολλάνε» κι ίσως προβείς σε κινήσεις που από κάποιους/ες θα θεωρηθούν αυθαίρετες, κάτι που θα συμβάλλει σε διαμάχες με ακραία χαρακτηριστικά. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος για να «τρέξουν» τα πράγματα με όφελος μάλιστα την ανάδειξη κάποιων ιδιαίτερων προσόντων σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που δεν διασαφηνίζουν τις προθέσεις τους, αντίθετα αφήνουν πολλά να «αιωρούνται».
Ερωτικά
Ακόμη κι αν μέχρι τώρα ήσουν «καλό παιδί», φαίνεται ότι το σύμπαν αποφάσισε να σε... δοκιμάσει, σπέρνοντας στο διάβα σου πειρασμούς και ανοίγοντας την (ερωτική) όρεξη σου! Φρόντισε λοιπόν να διαλέξεις σωστά, για να μην «τρέχεις» αργότερα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να συμβάλλει σε πράξεις αλληλεγγύης για πρόσωπα ή φορείς που είτε έχουν προβλήματα, είτε πασχίζουν για κάτι «ωραίο» Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να «φορτσάρεις» επικοινωνιακά, το πρόβλημα όμως είναι ότι οι παρεμβάσεις σου δεν θα γίνουν αποδεκτές από όλους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Προτίμησε λοιπόν να κάνεις πράγματα στα οποία δεν εμπλέκονται άλλοι ή να «συμμαχήσεις» εξ αρχής με άτομα που η υποστήριξη τους στα σχέδια σου είναι δεδομένη.
Ερωτικά
Όταν μια προσωπική σου επιλογή μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και στην σταδιοδρομία σου, σίγουρα το πράγμα... σηκώνει πολύ σκέψη! Από την στιγμή όμως που έχεις ανειλημμένες δεσμεύσεις καλό θα ήταν να αποφύγεις τις «παράλληλες καταστάσεις».


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου δεν σε αφήνει να... κρυφτείς και μάλλον θα χρειαστεί να πάρεις θέση ή να «εκτεθείς» σε διάφορα ζητήματα, οπότε καλό είναι να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να «ανοίξει η τύχη σου» και να έχεις μια διακεκριμένη επιτυχία! Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να προκύψουν έκτακτα έξοδα, εξ αιτίας μιας ζημιάς. Σε κάθε περίπτωση πάντως οφείλεις να βρίσκεσαι σε εγρήγορση.
Ερωτικά
Με την διάθεση και τα συναισθήματα σου να «ανεβοκατεβαίνουν», εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο απ’ όλα είναι ένας διακριτικός άνθρωπος που να σε καταλαβαίνει. Φρόντισε όμως κι εσύ να ελέγξεις κατά το δυνατόν τις παρορμήσεις σου.
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!