VIRAL

H Καινούργιου "έκλεψε" τα... σύννεφα της Νικολέττας Ράλλη [εικόνες]

Πρόσφατα είχε γίνει χαμός στα social media, όταν κάποιοι παρατήρησαν πως η Νικολέετα Ράλλη σε πολλές πόζες της από διάφορες γωνιές του κόσμου, έχει πάντα από πάνω της τα ίδια... σύννεφα!

Συγκεκριμένα, με αφορμή μια πόζα που ανέβασε τον περασμένο Απρίλιο η έγκυος Νικολέττα Ράλλη στο Instagram, άρχισε να πέφτει... άγριο κράξιμο στο twitter, επειδή κάποιοι παρατήρησαν πως σε πολλές πόζες της από διάφορα μέρη του κόσμου (από το Παρίσι μέχρι τα νησιά του Αιγαίου) υπάρχουν πάντα στον ουρανό τα ίδια σύννεφα και κατηγόρησαν την πρώην εστεμμένη των καλλιστείων για υπερβολική χρήση φίλτρων και photoshop.


Η Ράλλη, ακομπλεξάριστα, μετά το χαμό που έγινε, μοιράστηκε με τους followers της, ακριβώς ποιο app χρησιμοποιεί για να προσθέτει αυτά τα συγκεκριμένα σύννεφα στις πόζες της.


Και μάλλον και η Κατερίνα Καινούργιου ζήλεψε τα σύννεφα της Νικολέττας Ράλλη και έσπευσε να ποζάρει και αυτή με τα ίδια ακριβώς σύννεφα.


Φυσικά αμέσως πολλοί παρατήρησαν πως η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου "έκλεψε" τα σύννεφα της Ραλλη και ξεκίνησε νέος διαδικτυακός χαμός από χλευαστικά σχόλια. Η δε Κατερίνα Καινούργιου, ζήτησε... συγγνώμη από τη Νικολέττα για την... κλοπή!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!