ΖΩΔΙΑ

Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου ο Τοξότης στον Ερμή θα ευνοεί μόνο 6 ζώδια

Από αύριο έως και τις 21 Δεκεμβρίου οι μέρες μας χαρακτηρίζονται από «υπερφόρτωση» επικοινωνιών αφού ο Ερμής, θα κινείται πλέον στο ζώδιο του Τοξότη.

Μετά από μία περίοδο έντονων αναμοχλεύσεων, αναθεωρήσεων, σκοτεινών σκέψεων, παρασκηνίου, κουτσομπολιού, αλλά και επαναπροσδιορισμών – ο Ερμής ήταν στο ζώδιο του Σκορπιού και φαινομενικά ανάδρομος  -, είναι βέβαιο ότι έχουμε περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά να πάμε παρακάτω, να δούμε τη ζωή πιο αισιόδοξα, να εκφραστούμε, να κάνουμε νέες γνωριμίες, να ανοίξουμε τον τρόπο σκέψης μας και να μπούμε περισσότερο σε κλίμα γιορτινό … Όλα αυτά ακούγονται όμορφα και θα καταφέρουμε να τα πετύχουμε , υπάρχουν όμως και «παγίδες» που πρέπει να αποφύγουμε;

Ερμής από αυτή την θέση, βρίσκεται σε θέση αδυναμίας γεγονός που εκφράζει ότι η περίοδος αυτή δεν κρίνεται ευνοϊκή για να μπορούν να εκδηλωθούν θετικά και εποικοδομητικά τα ζητήματα που αφορούν τις επικοινωνίες, τα ταξίδια, τις επαφές, τις σκέψεις, τις αποφάσεις… Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης του νου και όταν κινείται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Δίας υπάρχει  έντονη υπερβολή σε κάθε μορφή έκφρασης και φυσικά δεν επικρατεί ο ορθολογισμός!  Βέβαια με τον Ερμή από τον Τοξότη υπάρχει μία δίψα για μάθηση, για να φιλοσοφήσουμε λίγο παραπάνω τις καταστάσεις,  να κάνουμε νέα σχέδια , να έρθουμε σε επαφή κόσμο, να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες και γνώσεις … Όλα αυτά κρίνονται θετικά, αρκεί να μην επιτρέψουν αυτό το διάστημα στον εγωισμό, την αυθάδεια και την επιπολαιότητα να μας μπλέξουν σε σκέψεις, αποφάσεις και συζητήσεις που θα έχουν δυσάρεστο αποτέλεσμα! Μεγαλύτερη προσοχή στα διλήμματα, τους διχασμούς, τα ψέματα , τις παραπλανήσεις, τις απροσεξίες  κοντά στις 13 Δεκεμβρίου όπου ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (18°). Τα ζώδια που θα επηρεαστούν άμεσα από αυτή την όψη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Το ευεργετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη στις 15 Δεκεμβρίου μας δίνει παραπάνω ώθηση για επικοινωνία, έκφραση κάνοντας την σκέψη και την δράση μας αρκετά αυθόρμητη, κοινωνική και πρόσχαρη κάτι που το έχουμε ανάγκη! Επηρεάζονται θετικά οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου ή έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18-22 μοιρα.

Δεν παύει ωστόσο η περίοδος που ανοίγεται μπροστά μας, να κρίνεται θετική για τις επικοινωνιακές δραστηριότητες των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής από τον Τοξότη τα 12 Ζώδια;

Κριός

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, σκέφτεσαι , προγραμματίζεις αλλά και πραγματοποιείς σχέδια τα οποία και σε ανανεώνουν σημαντικά! Εύνοια δέχεσαι για θέματα σπουδών, επέκτασης γνώσεων, νέων γνωριμιών,  παράλληλα όμως ευνοούνται και οι νομικές διευθετήσεις.   Κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια για την πορεία σου, φιλοσοφείς με έναν τρόπο διαφορετικό τις καταστάσεις γύρω σου και η σκέψη σου γίνεται αρκετά πιο αισιόδοξη!

 

Ταύρος

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη είναι μία καλή ευκαιρία για εσένα να κάνεις τις οικονομικές διαπραγματεύσεις σου, να κλείσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες  που είχαν μαζευτεί το τελευταίο διάστημα στα οικονομικά σου!  Παράλληλα οι προοπτικές είναι θετικές για να κάνεις εξ’ βαθέων συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις και να αποβάλεις σκέψεις που σου προκαλούσαν φθορά!  Προσπάθησε να αποφύγεις την επιμονή και το πείσμα …

 

 

Δίδυμος

Ο Ερμής περνάει στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου δίνοντας έμφαση σε  συζητήσεις  και επαφές που αφορούν την εξέλιξη των σχέσεων και των συνεργασιών σου!  Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα πάρεις αποφάσεις,  θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα συζητήσεις ζητήματα τα οποία είχαν υπάρξει το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε ωστόσο να αποφύγεις την επιπολαιότητα και την βιασύνη! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκάημερο του ζωδίου σου, δείξε παραπάνω προσοχή κοντά στις 13/12 στις επιλογές ανθρώπων που εμπιστεύεσαι ενώ να αναμένεις κάποιες προσωρινές συγχύσεις στις επαγγελματικές σου συνεργασίες.

 

Καρκίνος

Η σκέψη σου επικεντρώνεται στον τομέα της εργασίας αλλά και στην καθημερινότητα σου. Σκέφτεσαι τρόπους για να μπορέσεις να βελτιώσεις την ποιότητα της εργασίας αλλά και τη ζωή σου γενικότερα. Το πρόγραμμα σου αρκετές στιγμές θα είναι αρκετά φορτωμένο και αν είναι κάτι αυτό που  πρέπει να αποφύγεις είναι την ανάληψη νέων ευθυνών όπου δεν μπορείς να τις διεκπεραιώσεις με συνέπεια. Ιατρικές εξετάσεις ή  ακόμα κι απόφαση για την έναρξη μίας  διατροφής ή μίας νέας δραστηριότητας είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών!

 

Λέων

Έφτασε  η ώρα να  εκφράσεις τα συναισθήματα σου,  να  παίξεις , να φλερτάρεις, να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες,  αλλά και να λειτουργήσεις αρκετά πιο δημιουργικά στην καθημερινότητά σου! Ευνοούνται  οι συζητήσεις και ο ευχάριστος χρόνος  με τα παιδιά ή και τον ερωτικό σύντροφο!  Τα δημιουργικά  σου σχέδια  καθώς και οι εμπνεύσεις σου θα σε γεμίσουν ενθουσιασμό. Προτάσεις,  προσκλήσεις και μηνύματα που δίνουν χαρά  ή ακόμα και για κάποιο ερωτικό ραντεβού είναι βέβαιο ότι θα σε κάνουν αυτό το μήνα να νιώσεις ενθουσιασμό.

 

Παρθένος

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, η σκέψη σου περιστρέφεται γύρω από οικογενειακές ή πολύ προσωπικές υποθέσεις όπου τώρα καλείσαι να διεκπεραιώσεις, παίρνοντας κάποιες αποφάσεις. Η επαφή σου με άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος μπορεί τώρα να βελτιωθεί, ενώ οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ή τα άτομα που συμβιώνεις, μπορούν να προσφέρουν λύσεις ή και μία διέξοδο ανανέωσης.  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, έχεις περισσότερο την ανάγκη αυτό το διάστημα να εκφράσεις με λόγια τα βαθύτερα συναισθήματά σου, είναι βέβαιο όμως ότι κάποιες στιγμές μπορεί να γίνεις αρκετά πιο εύθικτος , ή θα εκφράσεις επιπόλαια λόγια, τα οποία μετά θα μετανιώσεις.

 

Ζυγός

Ένα έντονο επικοινωνιακό διάστημα ξεκινά με αρκετές συζητήσεις, προτάσεις, επαφές και γνωριμίες να τονώνουν ιδιαίτερα το ηθικό σου  και να σε  θέτουν σε πνευματική εγρήγορση! Ωστόσο τις ημέρες που ακολουθούν αρκετές στιγμές η γλώσσα θα προτρέχει, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι κάποιες στιγμές σε άσκοπες συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά! Συμφωνίες, επαφές, βρίσκονται τώρα σε περίοδο εύνοιας. Η σχέση με αδέρφια ή γείτονες βελτιώνεται! 

 

Σκορπιός

Με τον Ερμή από τον Τοξότη θα υπάρξουν οι συζητήσεις, προτάσεις που θα σε βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου είτε  και να αυξήσεις τις πηγές των εσόδων σου. Αρχίζεις σταδιακά να συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που θέλεις, τι είναι για σένα σημαντικό  αναζητάς  να βρεις τρόπους που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στο μέλλον!

 

Τοξότης

Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου διανύεις μία επικοινωνιακή περίοδο, όπου είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις αποφάσεις, να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις  και να απολαύσεις τις ημέρες των Χριστουγέννων ακριβώς έτσι όπως πρέπει! Είσαι σε διάθεση γιορτινή, έχεις αρκετές ιδέες , ενώ το τηλέφωνό σου χτυπά συχνά και είσαι σε συνεχή επαφή με άτομα που σε ενδιαφέρουν και όχι μόνο!  Αξιοποίησε στο έπακρο την επικοινωνιακή σου εύνοια, περιορίζοντας ωστόσο την τάση υπερβολής που μπορεί εντέλει να φέρει και παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου!

 

Αιγόκερως

Με τον Ερμή από το  ζώδιο του Τοξότη στρέφεις το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό σου τομέα βρίσκοντας  λύσεις  και παίρνοντας αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τις εργασίες σου. Η εσωστρέφεια, η σκέψη, και η αναθεώρηση δε λείπουν από την καθημερινότητα σου. Έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο απ’όλους κι από όλα και να σκεφτείς  εκ νέου κάποιες καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου! Μην ανακοινώνεις για την ώρα τα σχέδιά σου …

 

 Υδροχόος

Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σου αυτή την περίοδο και με τον Ερμή  από το ζώδιο του Τοξότη γίνεσαι αρκετά  κοινωνικός αλλά και δημοφιλής στον  κύκλο σου. Συζητήσεις, επαφές, προσκλήσεις και προτάσεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον σε κάνουν  αυτό το διάστημα να νιώθεις ενθουσιασμό και χαρά. Γνωριμίες με νέα πρόσωπα θα σε κάνουν  να δεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο ανάλαφρα και αισιόδοξα! Οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των προσωπικών σου σχεδίων / επιθυμιών.

 

Ιχθύς

Αρκετές συζητήσεις και επαφές αναμένεται να έχεις το επόμενο χρονικό διάστημα στον τομέα της καριέρας σου !  Είναι η εποχή που ευνοείσαι για συνεντεύξεις για δουλειά, για αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της επαγγελματικής σου πορείας,  για συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις καλύτερα τις ικανότητές σου!  Ώρα λοιπόν για επεκτατικά επαγγελματικά σχέδια, σημαντικό είναι κοντά στις 13/12 να παραμείνεις προσγειωμένος στη Γη, αποφεύγοντας την ονειροπόληση  που μπορεί να σε προσγειώσει ανώμαλα!

 

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!