WOMEN'S GUIDE

H Κατερίνα Καινούργιου έβγαλε τα extentions στα μαλλιά και δείχνει αγνώριστη

Οι απανταχού hair experts προτείνουν, αυτή την εποχή, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος των διακοπών του καλοκαιριού, να "ξεκουράζουμε" τα μαλλιά μας, αποφεύγοντας βαφές και extentions ή ισιωτικές και κάνοντας θεραπείες αποκατάστασης της τρίχας εν όψει χειμώνα. 

Γενικά αυτή θεωρείται ιδανική περίοδο και για να ανανέωση του hair look, αφού συστήνουν και να κόβουμε το μήκος των μαλλιών μας για να βοηθήσουμε στην τόνωση της υγείας της τρίχας.


Και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, που ολοκλήρωσε την τηλεοπτική μεταγραφή της σε άλλο κανάλι και πλέον θα παρουσιάζει την εκπομπή "Σούπερ Κατερίνα", αποφάσισε να πει αντίο στις τρέσες που έχει σχεδόν πάντα στα μαλλιά της και την είδαμε με πιο κοντά και ασύμμετρα μαλλιά.


«Γεια σας! Νομίζω ότι πρώτη φορά με βλέπετε έτσι. Αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά χωρίς tape, χωρίς extensions, χωρίς τρέσες. Έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά οπότε είναι κοντά και ασύμμετρα. Πολλοί θα μου πείτε ότι μας αρέσεις έτσι και βγες έτσι, όμως ενόψει της νέας σεζόν θέλω να κάνω μια αλλαγή», ανέφερε χαρακτηριστικά και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς γίνεται η διαδικασία για να προσθέσει μαλλιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!