WOMEN'S GUIDE

Και η Jennifer Aniston λανσάρει το δικό της beauty brand [εικόνες]

Ατελείωτη φαντάζει πλέον η λίστα των celebrities που αποφασίζουν τα τελευταία χρόνια να λανσάρουν τα δικά τους beauty brands και τώρα σε αυτή την ήδη μεγάλη λίστα, έρχεται να προστεθεί και η πασίγνωστη χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston.

Μετά τις Rihanna, Lopez, Gomez και άλλες σταρ, η 52χρονη ηθοποιός Jennifer Lopez, ανακοίνωσε με μια ανάρτησή της στο Instagram, πως σύντομα θα λανσάρει το δικό της beauty brand. «Κάτι έρχεται...» έγραψε απλά, αλλά ήδη γίνεται χαμός για τη νέα εταιρία καλλυντικών.


Το νέο brand λέγεται LolaVie και θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην αγορά στις 8 Σεπτεμβρίου και ήδη εμφανίστηκε το επίσημο προφίλ του brand στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LolaVie (@lolavie)


Και μπορεί η ίδια η σταρ να απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το LolaVie, οι δημόσιες καταχωρίσεις εμπορικών σημάτων από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών υποδηλώνουν ότι ενδέχεται να αφορά εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς.


Το εμπορικό σήμα της LolaVie καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδών ομορφιάς, μεταξύ των οποίων για την περιποίηση μαλλιών, λοσιόν προσώπου και σώματος, κεριά, σαπούνια προσώπου και σώματος, προϊόντα για τα νύχια και αποσμητικά.


Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός παρουσιάζει τη LolaVie στο κοινό. Το 2010, η ηθοποιός δημιούργησε το δικό της άρωμα με το ίδιο όνομα.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LolaVie (@lolavie)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!