VIRAL

H Britney πανηγυρίζει την "ελευθερία" της και ποζάρει ολόγυμνη [εικόνες & βίντεο]

Σε έναν επίγειο εξωτικό παράδεισο στον Ειρηνικό Ωκεανό, βρίσκεται η Britney Spears και εκεί πανηγύρισε την είδηση πως πλέον, με δικαστική απόφαση, η ίδια απαλλάσσεται από την κηδεμονία του πατέρα της James Spears.

Θυμίζουμε πως σε δικαστήριο που έγινε Τετάρτη (29/9) στο Λος Άντζελες, η δικαστής αποφάσισε ότι ο έλεγχος του μπαμπά της Britney στη ζωή της ήταν «τοξικός» και η δικαστής ικανοποίησε το αίτημα του αμερικανίδας ποπ σταρ να τον απομακρύνει από διαχειριστή της περιουσίας της.

Η 39χρονη σταρ άκουσε τα ευχάριστα νέα, ενώ βρίσκονταν σε ειδυλλιακές διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari, σε κάποιο εξωτικό θέρετρο στον Ειρηνικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Η Britney, που πλέον είναι και επίσημα ελεύθερη να κάνει ό,τι επιθυμεί χωρίς να απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του πατέρα της James, ο οποίος επί 17 χρόνια διαχειρίζονταν την περιουσία της και έλεγχε διάφορες πτυχές της ζωής της, προφανώς θέλησε να γιορτάσει την ελευθερία της με μια ολόγυμνη πόζα της που προκάλεσε χαμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Η ίδια δε έσπευσε να σχολιάσει πως περνάει τέλεια στις διακοπές της και έκανε μια ακόμη ανάρτηση επιδεικνύοντας τον εξωτικό παράδεισο που βρήκε.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!