WOMEN'S GUIDE

Είδαμε την Adele να μας ξεναγεί στο σπίτι της στις ΗΠΑ [βίντεο]

H 33χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, που ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ 30, ζει πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ, μετά από ένα άσχημο διαζύγιο, έχοντας βρει νέο έρωτα στη ζωή της και δείχνοντας πια πιο αδύνατη από ποτέ.

Η σταρ φιγουράρει στα εξώφυλλα της Vogue και στη βρετανική και στην αμερικανική έκδοσή της και τώρα δέχτηκε να συμμετάσχει στην ενότητα 73 Questions και άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στις ΗΠΑ και υποδέχτηκε την κάμερα της Vogue και απάντησε σε 73 ερωτήσεις και μίλησε για όλα: από το τί την δυσκολεύει από όταν μετακόμισε στις ΗΠΑ, μέχρι τη μητέρα της, την επέμβαση που έκανε γιατί η φωνή της είχε πρόβλημα.


Παράλληλα τη βλέπουμε να κινείται με άνεση στο όμορφο σπίτι της το οποίο η ίδια λέει πως προσπάθησε να το κάνει να θυμίζει σπίτι στη βρετανική ύπαιθρο και τη βλέπουμε να αραδιάζει τα ψώνια της στην κουζίνα, να λέει πως προσέχει τί τρώει αυτές τις ημέρες, αλλά και να περιγράφει τί τρώει ο γιος της.


Σχολίασε και τις φήμες που κατά καιρούς ακούγονταν για την ερωτική ζωή της, για την αγάπη της για τα τακούνια και τις προτιμήσεις της σε θέματα μόδας, αλλά ακόμη και για την αγάπη της για τις Spice Girls

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!