WOMEN'S GUIDE

Ο μακιγιέρ της Adele μας δίνει το πιο απλό beauty tip για μακιγιάζ ματιών

H Adele κάνει δυναμικό comeback στη δισκογραφία, μετά από πολυετή απουσία και έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών, ενώ καθώς πληθαίνουν πια οι δημόσιες εμφανίσεις της, όλοι σχολιάζουν το πόσο εκθαμβωτικά πιο όμορφη δείχνει η σταρ του πενταγράμμου.

Η Adele έχει χάσει πλέον πολλά κιλά τα τελευταία χρόνια και έχει βρει νέο έρωτα στη ζωή της, μετά το διαζύγιο.


Αυτό που δεν άλλαξε, είναι πως και τώρα σχεδόν πάντα εμφανίζεται με το χαρακτηριστικό έντονο cat eye μαύρο eyeliner που τονίζει τα όμορφα μάτια της.


Ωστόσο, ο μακιγιέρ της, εξηγεί πως δεν είναι μόνο το eyeliner αυτό που τονίζει τα μάτια της σταρ, αλλά το διακριτικό... smokey eye εφέ που ο ίδιος επιτυγχάνει να κάνει χωρίς όμως να βαραίνει πολύ το μακιγιάζ.
Και πως το πετυχαίνει αυτό; Με ένα απλό κολπάκι με τη σκιά ματιών.

«Εφαρμόζοντας λίγη από τη σκιά που χρησιμοποιούμε στο άνω βλέφαρο και κατά μήκος της γραμμής των κάτω βλεφαρίδων, δημιουργούμε ένα πιο ισορροπημένο look» εξηγεί σε συνέντευξή του στο Cosmopolitan ο Dominic Skinner, global senior artist των MAC Cosmetics. «Απλώνοντας σκιά κάτω από τα μάτια και σβήνοντας την απαλά, τονίζεται περισσότερο -αλλά διακριτικά- το βλέμμα καθώς έτσι τονίζεται περισσότερο το λευκό του ματιού. Είναι δηλαδή ένας έξυπνος τρόπος να αναδείξεις τα μάτια χωρίς να βαρύνεις το μακιγιάζ» προσθέτει.

Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα χρησιμοποιήσεις σκιά για το μακιγιάζ των ματιών σου, πάρε ένα μαλακό πινέλο και άπλωσέ την και σύρριζα στις κάτω βλεφαρίδες. Θα πάρει μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!