VIRAL

O Travis Scott σε νέα βίντεο μιλά για την τραγωδία που συνέβη στη συναυλία του

Συγκλονισμένοι είναι όλοι με την μεγάλη τραγωδία που συνέβη στη συναυλία Astroworld του διάσημου Αμερικανού ράπερ Travis Scott, όπου 8 άτομα (οι περισσότεροι ανήλικοι) έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν, όταν επικράτησε χάος στο χώρο όπου διεξάγονταν το ομώνυμο τριήμερο φεστιβάλ στο Χιούστον.

Το φεστιβάλ κανονικά θα διαρκούσε τρεις ημέρες, αλλά μετά την τραγωδία που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής τα πάντα ακυρώθηκαν.


Παρούσα στο event την ημέρα που συνέβη η τραγωδία, ήταν και η σύντροφος του ράπερ, η διαβόητη Kylie Jenner, η οποία είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Travis, ενώ μαζί της είχε και την κορούλα της Stormi.
Ο ράπερ από χθες δέχεται βροχή υβριστικών μηνυμάτων στα social media με πολλούς να τον κατηγορούν επειδή δεν διέκοψε τη συναυλία ενώ ήδη κάποιοι είχαν πεθάνει καθώς στο κοινό εξελίσσονταν σκηνές απόλυτου χάους.


Ο Travis, πριν λίγες ώρες ανέβασε στα social media σε stories βίντεο στα οποία εμφανίζεται να απολογείται τονίζοντας πως οι φαν του είναι τα πάντα για αυτόν και πως το μόνο που ήθελε ήταν να τους χαρίσει μια θετική εμπειρία και πως θα έκανε τα πάντα για να τους βοηθήσει. «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ τη σοβαρότητα της κατάστασης» ακούγεται να λέει, ενώ τονίζει πως συνεργάζεται με τις Αρχές για να βοηθήσει στον εντοπισμό των αιτίων που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία και πως προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους συγγενείς των θυμάτων για να βοηθήσει όπως μπορεί.


Ωστόσο, το γεγονός πως ο 30χρονος ράπερ δεν ακούγεται να λέει συγγνώμη, ενόχλησε πολλούς.


Μάλιστα πολλοί ανεβάζουν αυτό το βίντεο στα social media των θυμάτων, αλλά και της συντρόφου του Kylie Jenner, σχολιάζοντας πως ουσιαστικά ο ράπερ δεν απολογήθηκε για τίποτε.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @illegalslutt

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!