VIRAL

"Λύγισε" σε νέα συνέντευξη ο Alec Baldwin μιλώντας για το μοιραίο ατύχημα

Ένα περίπου μήνα, μετά την τραγωδία που συνέβη στα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας Rust, ο διάσημος ηθοποιός Alec Baldwin έσπασε τη σιωπή του και παραχώρησε μια τηλεοπτική συνέντευξη στον Τζορτζ Στεφανόπουλος, για το αμερικανικό ABC και σε αυτή τον είδαμε να "λυγίζει" on camera.

Η συνέντευξη πρόκειται να προβληθεί σήμερα Πέμπτη, 02.12.2012 και στο πρώτο απόσπασμα που δόθηκε στην δημοσιότητα, ο ηθοποιός περιγράφει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα γυρίσματα της ταινίας ως το χειρότερο πράγμα που του έχει συμβεί ποτέ.

Θυμίζουμε πως το ατύχημα συνέβη στη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό, όταν ο σταρ πυροβόλησε με όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα την Halyna Hutchins, ενώ προκάλεσε και σοβαρό τραυματισμό στον σκηνοθέτη της ταινίας Joel Souza.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός πολλές φορές φαίνεται να δακρύζει, να πιάνει το κεφάλι του, να «σκουπίζει» τα μάτια του.

Αναφορικά με το πώς έγιναν όλα, ο Baldwin αρνείται πως τράβηξε την σκανδάλη. «Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν το έκανα. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και να τραβούσα την σκανδάλη, ποτέ», λέει σε άλλο σημείο.

Όπως αναφέρει το newsit.gr ακόμη δεν είναι γνωστό γιατί το όπλο είχε αληθινή σφαίρα. «Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Μια σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα», είπε ακόμη ο 63χρονος Αμερικανός ηθοποιός.

Ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος, κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του καναλιού ABC, τόνισε πως ο Baldwin του μίλησε με λεπτομέρειες για όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα την ημέρα της τραγωδίας.

«Όπως φαντάζεστε ήταν συντετριμμένος, αλλά επίσης ήταν πολύ ειλικρινής, πολύ ευθύς» είπε ο δημοσιογράφος για την -διάρκειας μιάμισης ώρας- συνέντευξή του με τον ηθοποιό.

«Απάντησε κάθε ερώτηση. Μίλησε για την Halyna Hutchins, μίλησε για το ότι συνάντησε την οικογένειά της. Μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για το τι έγινε στο σετ εκείνη την ημέρα», είπε επίσης.

Η συνέντευξη έρχεται ενώ η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γράφτηκε η τραγωδία. Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, υπάρχουν πληροφορίες πως η αστυνομία εξετάζει το σενάριο να «μπ

ήκε» στο πλατό μια «χειροποίητη» σφαίρα από οπλοποιό από το Νέο Μεξικό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!