VIRAL

O Κοψιάλης ξεσπά κατά πάντων και η Αλεξανδράκη σπεύδει να τον στηρίξει

Ενώ οι πάντες σε Ελλάδα και Κύπρο παρακολουθούν τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονη Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, πολλοί Έλληνες influencers δέχονται απίστευτες επιθέσεις στα social media, από χρήστες που τους κατηγορούν για απόπειρα "συγκάλυψης" προσώπων και "ξεπλύματος" των πραγματικών ενόχων.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων είναι και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος μάλιστα αναγκάστηκε να ανακοινώσει τη διακοπή της συνεργασίας του με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο για το giveaway ενός σπιτιού στην Αθήνα.


Ο ίδιος ο Αλέξανδρος το Σάββατο προχώρησε στην ανάρτηση νέων βίντεο όπου ξεσπά κατά πάντων για τις επιθέσεις που δέχεται και για τα όσα τον κατηγορούν.

«Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ.

Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω… Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε (Δημήτρη Φιντιρίκο) δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε».

Στη συνέχεια ο γνωστός ινσταγκράμερ απάντησε για τα likes τα οποία και έκανε κάτω από σεξιστικά σχόλια αλλά και ομοφοβικές αναρτήσεις στα social media. Ο ίδιος ανέφερε πως τα likes ήρθαν έπειτα από θετικά μηνύματα τα οποία έλαβε από τις συγκεκριμένες σελίδες, κάτι το οποίο στη συνέχεια φαίνεται να μετάνιωσε, την ώρα που στο twitter εξακολουθεί να επικρατεί το #Cancel_Kopsialis.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απαντά στον Ηλία Γκιώνη

Ο γνωστός ινσταγκράμερ αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομα του ακτιβιστή, απάντησε στις κατηγορίες του: «Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying», απάντησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Και κατέληξε για την ψυχολογική του κατάσταση των τελευταίων ημερών: «Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες».

 

Το μήνυμα της Αλεξανδράκη που στηρίζει τον Κοψιάλη

Η Δήμητρα Αεξανδράκη που είναι φίλη του Κοψάλη αποκάλυψε ότι αυτές τις ημέρες εκείνος και η οικογένεια του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ εξομολογήθηκε ότι τον Αλέξανδρο Κοψιάλη τον γνωρίζει από τα πρώτα του κιόλας βήματα και ξέρει πόσο καλός άνθρωπος είναι.

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μια οικογένεια που περνάει πραγματικά εφιαλτικές μέρες και δεν το αξίζει. Όσοι με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν έχω ενσυναίσθηση, αν λέω ψέματα και όπου χρειαστεί κάποιος τη βοήθειά μου θα τρέξω να βοηθήσω πέραν της οικογένειάς μου. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω επειδή η υγεία της γιαγιάς μου επιδεινωνόταν και ήταν έτοιμη να τη διασωληνώσουν. 

Εχθές σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της αν και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας γιατί κυριολεκτικά παλέψαμε με τον θάνατο. Αυτά είναι προβλήματα. Ειλικρινά δεν άντεχα, έπρεπε να βρω χρόνο να μιλήσω γιατί νιώθω ότι σπιλώνεται το όνομα και η οικογένεια ενός ανθρώπου που ειλικρινά δεν έχει κάνει τίποτα. Ίσα ίσα… Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο. Και πως ξεκίνησε όλο αυτό; Κανείς δεν έχει κοιτάξει από που ξεκινάει» λέει σε αρκετά έντονο ύφος η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνεχίζει,

Ξεκίνησε εξαιτίας ενός ανθρώπου που έχει αστείρευτο μίσος και κακία για τους influencers και τα παιδιά που κατάφεραν από το μηδέν να πάνε μόνο τους εκεί ψηλά. Ξεκίνησε ολόκληρο αγώνα με hastag πατώντας πάνω στις ψυχές και τα σώματα κακοποιημένων γυναικών και ανθρώπων και όχι για εκείνους αλλά προς δικό του οικονομικό όφελος και για δημοσιότητα. Κάποιοι από εσάς του κάνατε τη χάρη και όχι μόνο εδώ στα social αλλά και δημοσιογράφοι.

Θέλω να ρωτήσω τους δημοσιογράφους, τσεκάρατε το background ποιον προμοτάρετε; Μπήκατε στο προφιλ του να δείτε τι υπάρχει; Δε καταλαβαίνετε ότι μέσα από αυτή τη σελίδα, πατώντας πάνω σε κακοποιημένους ανθρώπους δρα για δικό του οικονομικό όφελος και δημοσιότητα; Όλες οι μη κερδοσκοπικές σελίδες που αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν στο bio του προφιλ τους κανένα μαγαζί και κανένα προσωπικό προφίλ που μέσα από αυτό προμοτάρουν εταιρείες, πάρτι κτλ»

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη όμως δεν σταματά εκεί. Λίγο μετά αναφέρει, «Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι ένα παιδί που το γνώρισα από τα πρώτα του βήματα. Ένα παιδί που δεν είχε τίποτα, δούλευε στο μεροκάματο όπως οι περισσότεροι έτσι ξεκινήσαμε. Όταν απέκτησε λεφτά, δεν τα κράτησε για την πάρτη του μόνο, και δε μιλάω για τα giveaways. Αυτό το παιδί σήμερα συντηρεί σπίτια που κανείς δε γνωρίζει. Φροντίζει παιδάκια που δεν έχουν τα βασικά. Δε μπορώ, αλήθεια. Τα ξέρω τόσο καιρό. Έχουμε κάνει τόσα πολλά με τον Αλέξανδρο, πράγματα που δεν ξέρετε και που δε τα κάνουμε για να τα ακούσει ο κόσμος αλλά τώρα έφτασα μέχρι εδώ.

Δε μπορείτε και απαγορεύεται να κατηγορείται ένα τέτοιο παιδί που κάνει τέτοιο καλό στην ανθρωπότητα. Τον Αύγουστο που καιγόταν η Ελλάδα μας – τα ξεχάσατε αυτά – ο Αλέξανδρος, ο Χταπόδιας και άλλοι πολλοί influencers ήταν εκεί, στην πρώτη γραμμή και δεν εννοώ μέσω του κινητού μόνο. Ήταν εκεί, μέσα στη φωτιά. Υπάρχουν άπειρες μαρτυρίες πυροσβεστών και καλώ όποιους μας είδε τότε να βγει και να μιλήσει. Οι βιαστές, θέλουν τη χειρότερη ποινή και τη χειρότερη αντιμετώπιση». 

Σε άλλο σημείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρει: «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Γιατί προσπαθείτε να δημιουργήσετε μπάχαλο; Στο τέλος οι πραγματικοί ένοχοι και το μόνο που θα έχετε καταφέρει είναι να έχετε καταστρέψει τη ζωή ενός πραγματικά καλού ανθρώπου, με πράξεις καλού ανθρώπου. Και μη μου πεις ότι τότε έκανε χιούμορ με αυτό και το ένα και το άλλο γιατί τότε θα πρέπει να ψάξουμε όλα τα σενάρια. Συγγνώμη για την τόση ένταση αλλά ποτέ δε θα έπαιρνα θέση να καλύψω κανέναν που να έχει κάνει κάτι τόσο κακό. Εγώ πρώτη θα βγω να τους σταυρώσω τους βιαστές.

Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ο καθένας ότι έχει κάνει θα το βρει μπροστά του. Στα 31μου αυτό μου έχει διδάξει η ζωή. #cancel_cyber_bullying και δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Τα επόμενα stories της Δήμητρας Αλεξανδράκη είναι μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η γιαγιά της όπου σχεδόν κλαίγοντας αναφέρει:

«Και να πω ότι δεν έχω να κάνω τίποτα στη ζωή μου και ότι δεν έχω προβλήματα. Δείτε που είμαι. Γιατί, τι είναι ο Κοψιάλης για να τον υποστηρίξω; Ξέρω όμως την αλήθεια. Θα έπρεπε να ντρέπεστε γι΄αυτό που του κάνατε αυτοί που του το κάνατε. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Ο Θεός εδώ είναι και βλέπει, εδώ είναι. Ξεφτίλες, ντροπή σας να εύχεστε για το παιδάκι του τέτοια πράγματα. Ντροπή. Και κάτι τελευταίο γιατί με τρώει μέρες, όλοι οι influencers κάνατε μοκο. Όταν όμως σας έκανε μάγκες κάνατε repost. Ντροπή».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στρέφεται ξεκάθαρα κατά του Ηλία Γκιώνη λέγοντας πως προσπαθεί να αποσπάσει λεφτά από τον κόσμο που τον ακολουθεί.

 

 

 

Χαμός στο twitter

Πάντως το #cancel_kopsialis συνεχίζει να τρεντάρει στο ελληνικό twitter με πολλούς να ανεβάζουν βίντεο και παλαιότερες αναρτήσεις του infuencer όπου τον βλέπουμε να κάνει ομοφοβικά σχόλια και πλακίτσα σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!