VIRAL

Η Παπαρίζου έστειλε το δικό της μήνυμα μετά τα όσα βίωσε στα MAD VMAs

Το γύρο των social media συνεχίζουν να κάνουν τα βίντεο που δείχνουν την Έλενα Παπαρίζου να προσπαθεί έντρομη να αποχωρήσει από τα MAD VMAs καθώς γύρω της πέφτει άγριο ξύλο ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light και τους συνεργάτες τους και όλοι μιλούν για εικόνες απόλυτης ντροπής!

Ωστόσο η ίδια η Έλενα Παπαρίζου, αποφάσισε να στείλει χθες βράδυ το δικό της μήνυμα για τα όσα βίωσε και όλοι την επαινούν για την ψυχραιμία, το ήθος και την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετωπίζει το όλο θέμα.


Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε με ήπιο τόνο να στείλει μήνυμα κατά της βίας.

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει...

Λυπάμαι βαθύτατα από το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες μπροστά στα μάτια μας μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών.

Το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε ήταν απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα.

Όχι στη βία όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας» έγραφε στην ανάρτησή της, που τη συνόδευε η λεζάντα: Με αγάπη και εκτίμηση, Έλενα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!