ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 30 Ιουνίου 2022

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην εσωτερική τόνωση, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες. Οι κοινωνικές επαφές οι συζητήσεις και οι συναντήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν θετική διάσταση, τα χαρακτηριστικά θα είναι εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση. Στον επαγγελματικό τομέα πρωτότυπες θα είναι ιδέες, θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για να διαφοροποιηθούν οι στάσιμες συνθήκες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία για το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και να σου δημιουργήσουν άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές καθώς πρόσωπα από το εξωτερικό δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε μελλοντικά σχέδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αισιοδοξία που σε διακατέχει μαγνητίζει τα πλήθη και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να ξεφύγεις από υπερβολικές συμπεριφορές που θα σε βουλιάξουν συναισθηματικά.  

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να αντιληφθείς λάθος τις επιλογές που έχεις. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και μπορεί να σε εξαπατήσουν.

Λάθος συμπεράσματα μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις καθώς δεν διαθέτεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο που έρχεται και σε προσεγγίζει μπορεί να φαίνεται ιδανικό καθώς δημιουργεί συναισθηματική θύελλα, όμως είναι προτιμότερο να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή καθώς ο συναισθηματισμός σε οδηγεί να εμπιστευτείς πρόσωπα που πιθανά δεν το αξίζουν και στο τέλος θα σε απογοητεύσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ημέρα δεν ενδείκνυται σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς είναι πιθανότατο να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που έχουν δεύτερες σκέψεις και κίνητρα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς θα είναι εύκολο να εμπιστευτείς αυτούς που δεν πρέπει και τελικά να οδηγηθείς σε λανθασμένες επιλογές.

Μην τρέφεις υπερβολικές φιλοδοξίες στις οποίες δεν είναι εύκολο να ανταποκριθεί το ταίρι σου καθώς θα πληγωθείς και θα απογοητευτείς μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου, όμως δεν αποκλείεται να μην είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές μαζί σου για αυτό κράτησε μικρό καλάθι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε οδηγεί το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή καθώς συμπεριφορές και γεγονότα μπορεί να σε απογοητεύσουν και να πληγωθείς από πρόσωπα σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες σου δίνονται στον εργασιακό χώρο καθώς έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις λύσεις σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Γρηγόρη αντίληψη και δυναμισμός θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου. Είναι βέβαιο ότι θα σου δείξουν την εκτίμησή τους.

Η μέρα σε βοηθά να ισορροπήσεις την καθημερινότητα στη σχέση βάζοντας έντονα το ρομαντικό στοιχείο που είναι απαραίτητο για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου θυμίσει κάτι γνώριμο απογειώνοντας τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να επιβαρυνθείς σε επιπλέον ευθύνες σε καθημερινό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό τομέα που μπορεί να σε επηρεάσουν σημαντικά, προσπάθησε να ξεφύγεις από επικριτική διάθεση και άγχος και να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να πετύχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια στους γύρω σου να αμφισβητήσουν πιθανές προθέσεις ή κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Με γνώμονα το μέλλον θα πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Το απόγευμα απογειώνει το πάθος στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι βέβαιο ότι σε όποια παρέα και αν βρεθείς θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον νέων προσώπων που θέλουν να μπουν στη ζωή σου λόγω της γοητείας και της αισιοδοξίας σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε καλεί να ξεκαθαρίσει ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή. Για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι γεγονός ότι θα αναθεωρήσεις ζητήματα στη σχέση σου και θα οριοθετηθείς έναντι του/ης συντρόφου σου ή πιθανής νέας γνωριμίας. 

Αισθηματικά

Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα το ρομαντισμό και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα στον προσωπικό σου χώρο με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που σε αναστατώνει και εκτοξεύει τον πόθο και την έξαψη.

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς έχεις την αποφασιστικότητα και το απαιτούμενο ένστικτο για να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα και την οικογένειά σου. Προσοχή σε σπατάλες που μπορεί να προκύψουν απλά και μόνο για να φτιάξεις την εικόνα σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το επόμενο χρονικό διάστημα δημιουργεί επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός που θα οδηγήσουν σε σημαντικές νέες αρχές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο έρχεται στο προσκήνιο και σε ενδιαφέρει έντονα για αυτό και δεν αποκλείεται να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε προσοδοφόρες συμφωνίες. Πάρε πρωτοβουλίες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου που μπορούν τώρα να μείνουν πια στο παρελθόν.

Το απόγευμα απογειώνει την επικοινωνία και το κέφι στη σχέση και δημιουργεί τις συνθήκες για να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα παίξει από δω και στο εξής κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε καλεί να ξεκαθαρίσει ζητήματα που αφορούν το κοντινό περιβάλλον και μπορεί να σε έχουν απασχολήσει έντονα. Σκέψου ώριμα ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για εσένα και ποια είναι τα πρόσωπα που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως ή λογαριασμούς που μπορεί να σε έχουν προγραμματίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, απέφυγε μέσα στην ημέρα πιθανές σπατάλες που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου καθώς αργότερα θα τις μετανιώσεις.

Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις με το ταίρι σου ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή καθώς σου εμπνέει σταθερότητα και σοβαρότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές που έχεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στο οικονομικό πεδίο που μπορεί να σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις τις απαιτούμενες κινήσεις που θα βοηθήσουν τις συνεργασίες σου να ανθίσουν, καθώς δεν φοβάσαι να αναλάβεις ευθύνες και να πάρεις πρωτοβουλίες για να επιτυχείς το καλύτερο δυνατό στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες σε οικονομικές συζητήσεις γιατί αυτή η στάση σου θα οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα για εσένα.

Το βράδυ επικεντρώνει την προσοχή σου στη σχέση και στο να αξιοποιήσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο δυναμισμός και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα για αυτό κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να ξεκαθαρίσεις τελικά πως θέλεις να κινηθείς από δω και στο εξής στη ζωή σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις αυστηρός και σκληρός ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάτι που θα έχει κόστος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να κινηθείς ρεαλιστικά και μεθοδικά σε σχέση με επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί. Προσοχή σε λάθη και υπερβολικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα χαρακτηρίζουν τη σχέση σου καθώς η μέρα σε οδηγεί σε στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που σε αναστατώνουν και έχει οδηγούν σε συναισθηματικές υπερβολές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου φέρνει και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να παίζουν δυσάρεστο ρόλο στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να βρεις λύσεις για ότι λειτουργεί πιεστικά και δεν σου επιτρέπει να ξεφύγεις από εμμονές και απωθημένα που σε πληγώνουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις τις οποίες δυνατότητες σου δοθούν για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Ο δυναμισμός που σε διακατέχει θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες σου και θα σε οδηγήσει στο να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες ώστε να πετύχεις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν κυρίως σε εμπορικό επίπεδο.

Το απόγευμα μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες για εσένα και το ταίρι σου ώστε να περάσετε όμορφα με την παρέα σας και να απολαύσετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με τις απόψεις και τα πιστεύω του.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα δεν αφήνει περιθώριο για να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς στο επαγγελματικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να βγεις εκτός ορίων σε δημόσιο χώρο δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην εικόνα σου σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να φαίνονται ιδανικές καθώς τα πρόσωπα που εμπλέκονται δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να σε εξαπατήσουν επιδιώκοντας να επωφεληθούν από εσένα. Απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες και να σε οδηγήσουν στην απογοήτευση.

Το άγχος και η ένταση της δουλειάς μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου και να χάσεις το μέτρο ξεσπώντας στο ταίρι σου, προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως αργότερα θα ανακαλύψεις την πραγματικότητα και το πιθανότερο είναι να σε πληγώσουν.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!