ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου 2022

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Διδύμου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, οι σκέψεις θα είναι επικεντρωμένες στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Φεύγει το άγχος και η ανασφάλεια, στην άκρη μένουν οι αναστολές, οι προσεγγίσεις τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και επαγγελματικής, θα είναι δυναμικές και αυθόρμητες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις. Φρόντισε να μετριάσεις τα νεύρα σου επιδιώκοντας ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες να απολαύσεις τις στιγμές με τα πρόσωπα μπορούν να σε αποφορτίσουν και να περάσεις καλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υπερβολικές αντιδράσεις που μπορεί να υπάρχουν στα επαγγελματικά φαίνεται να ενοχλούν. Η αλαζονεία και η ανάγκη ελέγχου δεν σε βοηθήσουν στο να αναλογιστείς πραγματικά πως καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις που είναι δύσκολες. Μετρίασε τις αντιδράσεις και τον παρορμητισμό σου για να αποφύγεις τις προστριβές.

Τα χειριστικά παιχνίδια δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει ηρεμία η στάση σου, για αυτό άφησε τις ανασφάλειες στην άκρη και επεδίωξε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και πίστη για τον εαυτό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να περάσουν δύσκολες στιγμές καθώς πιθανά να νιώθεις ότι κάποιοι προσπαθούν να έχουν άμεση επιρροή πάνω σου. Αργά το απόγευμα, μπορείς με ευκολία να εκφράσεις τις ανάγκες σου και να αποκαταστήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου. Το βράδυ ενδείκνυται για καλή συζήτηση που θα οδηγήσει στην ικανοποίηση αυτών που επιδιώκεις και θα σου δώσει χαρά.

Δεν αποκλείεται να γίνεις καυστικός με το ταίρι σου, κάτι που θα οδηγήσει σε ένταση. Παράλληλα φρόντισε να διαχειριστείς με ηρεμία ανάλογες συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που αντιλαμβάνεται αυτά που θέλεις την προσωπική σου ζωή και είναι έτοιμο να τα κάνω ποίηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, συναισθηματικά μπορεί να αισθάνεσαι ανασφαλής καθώς έρχονται στην επιφάνεια φοβίες και απωθημένα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Φρόντισε να μην συγκρουστείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου λόγω της έντασης που νιώθεις. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη ευκαιρία για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Στη διάρκεια της ημέρας καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε οικονομικές συναλλαγές που σε αφορούν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε αδικήσουν. Μην χάσεις όμως ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος καθώς αυτά ευνοούνται ιδιαίτερα.

Δεν νιώθεις βέβαιος για τον εαυτό σου και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις σου. Πιθανές συμπεριφορές που εκδηλώνει το ταίρι σου μπορεί να σε ενοχλήσουν σφόδρα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να μην αφήσεις τον εαυτό σου σε πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του καθώς η καχυποψία επηρεάζει την ψυχολογία σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι σχέσεις με τους άλλους είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου και μπορεί να νιώθεις ότι προσπαθούν να σε καταπιέσουν και να σε φέρουν στα μέτρα τους. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να συγκρατήσεις τον θυμό που νιώθεις, διαφορετικά αυτός θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες μπορεί να αποδώσουν σημαντικά κέρδη αρκεί να καταφέρεις να ισορροπήσεις πιθανά αρνητικά συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν προβλήματα. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να αποκομίσεις τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για εσένα χωρίς να έρθει σε σύγκρουση.

Το πάθος και η καχυποψία κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Φρόντισε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα νεύρα σου για να διαχειριστείς καλύτερα την κατάσταση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον λόγω της διάθεσης να επιβάλει τα θέλω του.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το παρελθόν φαίνεται να σε ταλαιπωρεί και να μην αφήνει περιθώρια να λειτουργήσεις στην καθημερινότητα απελευθερωμένα. Από το βράδυ και μετά ανεβάζεις ρυθμούς και ταχύτητα, όμως δεν καταφέρνεις να αποτινάξεις από πάνω σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα και οι αγγαρείες στη δουλειά λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν. Η σκέψη για ξεκαθαρίσματα στις συνεργασίες είναι έντονη, φρόντισε να μην γίνεις αυστηρός με τους συνεργάτες σου γιατί αυτό θα έχει επιπτώσεις. 

Οι αποστάσεις που μπορεί να πάρεις από το ταίρι σου σε πληγώνουν καθώς νιώθεις ότι είναι ψυχρός απέναντί σου. Επεδίωξε να λύσεις ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος διακρίνεσαι από έλλειμμα αυτοπεποίθησης και αυτό επηρεάζει τις επαφές με νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ένταση με τα φιλικά πρόσωπα μπορεί να κυριαρχήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία σου. Εντόπισε πραγματικά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και εξέφρασε το μακριά από παιχνίδια ελέγχου και χειριστική διάθεση που δεν αφήνουν περιθώρια για ειλικρινείς συζητήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Παιχνίδια παρασκηνιακά σε προβληματίζουν στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι πιθανό να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να υπονομεύσουν, κάτι που αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε μετωπική σύγκρουση. Αξιοποίησε την διαίσθηση σου για να δεις πως θα κινηθείς.

Η ανάγκη για ανεξαρτησία στην προσωπική ζωή μπορεί να οδηγήσει σε αμφιβολία στο ταίρι σου. Η προσπάθειά του να σε περιορίσει θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία αλλάζοντας την ατμόσφαιρα στη ζωή σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και να μην επιτρέπουν να χαρείς την ημέρα. Το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και σε βοηθούν να εκφράσεις τις σκέψεις σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προβλήματα που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο στην καριέρα σου σε απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα στον επαγγελματικό περίγυρο που θέλουν να σε περιορίσουν. Το παρασκήνιο σε ενοχλεί, όμως μην επιτρέψεις να επηρεάσει αρνητικά την όποια απορία σου. Επικεντρώσου στο να κλείσεις ζητήματα με θετικό τρόπο.

Μην επιτρέψεις στο άγχος να επηρεάσει τη σχέση σου εκτονώνοντας στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου πιθανά προβλήματα της καριέρας. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε βοηθήσουν να λύσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούσαν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καλή διάθεση σε συντροφεύει και σήμερα, πρόσεξε μόνο τις αντιδράσεις σου σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που πιθανά να θεωρείς ότι προσπαθούν να σε εξουσιάζουν. Αργά το βράδυ το άγχος μπορεί να επηρεάσει τις οικογενειακές σχέσεις, φρόντισε να το αποβάλλεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικά ζητήματα φαίνεται να μην εξελίσσονται όπως θα ήθελες καθώς υπάρχουν υπόγεια παιχνίδια που σε εκνευρίζουν και σε αποσυντονίζουν. Η κατήφεια για την καριέρα σου αυξάνεται μετά το απόγευμα καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στην εξέλιξη της και αυτό να σε απογοητεύσει.

Μην χάνεις τη χαρά και την θετική σου διάθεση προσπαθώντας να ελέγξεις το ταίρι σου, παράλληλα φρόντισε να του δείξεις ότι το πάθος είναι αυτό που καθοδηγεί τη σχέση και όχι ο χειρισμός. Ο αδέσμευτος πιθανά να νιώσεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις κοντά με πρόσωπο που σου γεννά μοναδικά συναισθήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ένταση είναι διάχυτη και δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείς. Δείξε προσοχή συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς θα σε οδηγήσουν να δεις μία πλευρά του εαυτού σου που δεν σου αρέσει. Η ανάγκη ελέγχου δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξουν χαλαροί τόνοι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με σφοδρό τρόπο με πρόσωπα που εμπλέκονται. Η διαίσθηση σε καθοδηγεί για να αντιληφθείς πιθανό παρασκήνιο και να βρεις την κατάλληλη διέξοδο για να ξεφύγεις από τις δυσκολίες.

Μπορείς να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση, μένοντας μακριά από αρνητικά συναισθήματα και προκαταλήψεις που δημιουργούν προβλήματα. Ο αδέσμευτος έχεις την ανάγκη να απομονωθείς καθώς δεν νιώθεις έτοιμος να δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε πρόσωπο που σε πλησιάζει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, παράλληλα όμως θέλεις με έντονο τρόπο να επιβάλεις τα δικά σου πιστεύω. Αυτό θα επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία των σχέσεων σου δημιουργώντας προβλήματα και έντονες συγκρούσεις που καλείσαι να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις με συνεργάτες τους συνεργάτες σου μπορεί να πάρουν αρνητική τροπή αν προσπαθήσεις να ελέγξεις τα γεγονότα, καθώς εμμονές και απωθημένα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε επηρεάσουν καθώς δεν είσαι αισιόδοξος για την εξέλιξή τους, κάτι που επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να φέρεις την απαιτούμενη ισορροπία στη σχέση σου, αρκεί να καταφέρεις να διαχειριστείς την ανάγκη για χειριστικά παιχνίδια που κ εσύ εκδηλώνεις. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, φρόντισε να μην εξουσιάζεις με τη συμπεριφορά σου γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ο εκνευρισμός μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το πρόγραμμά σου  και να δυσκολέψει τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις την ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι και προσπάθησε να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί έντονη αναστάτωση. Κλείσε υποθέσεις που εκκρεμούν για να νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν φωτιά στον εργασιακό χώρο καθώς δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που θα σε ενοχλήσει έντονα. Προσπάθησε να ελιχθείς έξυπνα και να κάνεις κινήσεις που θα οδηγήσουν στο να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει χωρίς να επιβεβαιώσεις τις επιδιώξεις των άλλων. 

Η ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου δημιουργεί αναστάτωση και οδηγεί σε άβολες καταστάσεις, καλά θα κάνεις να εξηγήσεις τι νιώθεις για να αποφύγεις την ψυχρότητα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να νιώσεις ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αυτά που πραγματικά θέλεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η δημιουργικότητα είναι κάτι που σε απασχολεί έντονα και δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε ταλέντα που θέλεις να προωθήσεις. Καλά θα κάνεις να μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και να μην επιτρέψεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου να προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν κατά το δοκούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δουλειά θα σε απασχολήσει έντονα καθώς φαίνεται να σκέφτεσαι πιθανές εκκρεμότητες που έχεις και σου δημιουργούν άγχος. Δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με εμπόδια που θα οδηγήσουν στην απαισιοδοξία, ήρθε η στιγμή να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις δυνατότητες που έχεις. Μόνο έτσι θα ξεπεράσεις ότι σε απασχολεί.

Απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να συγκρουστείς μετωπικά με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Ο αδέσμευτος δεν νιώθεις σίγουρος για αυτά που μπορείς να προσφέρεις και γεννιούνται ανασφάλειες που καλείσαι να χαλιναγωγήσεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!