VIRAL

Η Αποστολία Ζώη μεταμορφώθηκε σε Σοφία Χατζηπαντελή και έκανε... χαμό

Στα trending videos του YoutTube σκαρφάλωσε το νέο βίντεο του Διονύση Ατζαράκη, ο οποίος αποφάσισε και πάλι να διακωμωδήσει το GNTM, παρέα με τους  Αποστολία Ζώη, Νάντια Μπουλέ και Ηλία Φουντούλη, αλλά όλοι μιλούν για την μεταμόρφωση της Αποστολίας σε... Σοφία Χατζηπαντελή!

Η ίδια παρέα είχε γυρίσει και στο παρελθόν ένα βίντεο με τίτλο "GNTM αλλά καλύτερο" που επίσης είχε γίνει viral, μόνο που τότε η Αποστολία ενσάρκωνε τη Ζενεβιέβ.


Τώρα, στο νέο βίντεο ο Διονύσης Ατζαράκης εμφανίζεται στον ρόλο του Γιώργου Καράβα, η Νάντια Μπουλέ έγινε η Βίκυ Καγιά, ο Ηλίας Φουντούλης μεταμορφώθηκε στον Τάσο Σοφρωνίου και η Αποστολία Ζώη, δίνει... ρέστα στο ρόλο της Σοφίας Χατζηπαντελή.


Ιδιαίτερα η τραγουδίστρια κατάφερε να ενσαρκώσει το μοντέλο, που προκάλεσε ποίκιλα σχόλια με την εμφάνισή της και το μονό της φρύδι, με μεγάλη επιτυχία. Τόσο η μεταμόρφωσή της, όσο και η προφορά της κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να μεταφέρουν ξανά στο κοινό την εκρηκτική προσωπικότητα, τα έντονα σχόλια και το ταμπεραμέντο της Σοφίας Χατζηπαντελή, που συστήθηκε φέτος στο ελληνικό κοινό, μέσα από το ριάλιτι μοντέλων.

Η Ελληνοκύπρια έχει ξεχωρίζει για το μονόφρυδο look της και πορεύεται στον χώρο του μόντελινγκ με μεγάλη επιτυχία. Η τραγουδίστρια με τη σειρά της κατάφερε να μπει στο πετσί του ρόλου αναπαράγοντας τις viral ατάκες του μοντέλου.

Στο βίντεο οι 4 «κριτές» θα κρίνουν την Εβελίνα Νικόλιζα και την Ελένη Βουλγαράκη, με αιχμηρά αλλά και χιουμοριστικά σχόλια. Ρόλος έκπληξη ήταν της μητέρας του κωμικού, η οποία βρέθηκε και αυτή μπροστά στους κριτές και δέχτηκε σχολιασμό για την εμφάνισή της.

Δείτε εδώ το βίντεο

Η ίδια η Αποστολία, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από τα γυρίσματα και έγραψε στη λεζάντα: «Oops I did it again… You can call me @sophiahadjipanteli …»

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!