VIRAL

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γίνεται υφυπουργός Πολιτισμού και έγινε χαμός

Χθες Καθαρή Δευτέρα, έγινε γνωστό πως ο δημοφιλής Κύπριος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης από 1η Μαρτίου θα είναι υφυπουργός Πολιτισμού στο νέο υπουργικό σχήμα του νεοκλεγέντα Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και αυτή η είδηση προκάλεσε πληθώρα σχολίων.

Σήμερα Τρίτη 28/2 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μίλησε δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του ΣΙΓΜΑ Κυριάκος Πενηνταέξ για το πόσο αιφνιδιάστηκαν ή όχι πολλοί με την ανακοίνωση της συγκεκριμένης είδησης.


Παράλληλα σχολιάστηκε και το βίντεο μια συνέντευξης  που είχε παραχωρήσει το 2017 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ α τετ» για το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την πολιτική;
«Σου έχουν προτείνει να κατέβεις στην πολιτική; Θα το έκανες;» ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή.

«Όχι δεν μου έχουν προτείνει και δεν θα το έκανα και ποτέ. Εγώ δεν είμαι πολιτικοποιημένος άνθρωπος. Δεν είμαι κομματικοποιημένος. Είμαι πολιτικοποιημένος σε βαθμό που αφορά τα κοινά, αυτά που επηρεάζουν τη μεγαλύτερη μάζα, την κοινωνία».

Δείτε εδώ τη συγκεκριμένη συνέντευξη

Το συγκεκριμένο βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες το σχολίασε στην  εκπομπή Πρωινό Μας και ο διάσημος Κύπριος ηθοποιός Κούλλης Νικολάου, ο οποίος είπε πως γνωρίζει προσωπικά τον τραγουδιστή από την ηλικία των 13 ετών και πως τον θεωρεί σπουδαίο, ενώ τόνισε πως το να είναι κανείς πολιτικοποιημένος, αλλά όχι κομματικοποιημένος, δεν σημαίνει πως δεν σκοπεύει να σχοληθεί με την πολιτική.

Δείτε εδώ το βίντεο με τα όσα είπαν ο Κούλλης Νικολάου και ο Κυριάκος Πενηνταέξ για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το νέο του ρόλο

Πάντως στο twitter γίνεται χαμός με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και σε Ελλάδα και σε Κύπρο και το twitter έχει πάρει φωτιά

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!