WOMEN'S GUIDE

Δείτε πως η Σπυροπούλου έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, καθώς εδώ και λίγο καιρό κρατούν στην αγκαλιά τους το γιο τους και η ίδια η Queen Dina, δείχνει να έχει καταφέρει να χάσει γρήγορα τα περισσότερα από τα κιλά που πήρε όταν έμεινε έγκυος για πρώτη φορά.

Θυμίζουμε πως η ίδια και στο πρόσφατο παρελθόν είχε πετύχει μια εντυπωσιακή απώλεια κιλών, όμως το έκανε πολύ σταδιακά.


Η Κωνσταντίνα είχε τότε πει πως απλά έβαλε τη γυμναστική και γενικά την άθληση στην καθημερινότητά της και άρχισε να προσέχει περισσότερο τη διατροφή της, χωρίς όμως πολλές στερήσεις.


Και μάλλον το ίδιο κάνει και τώρα, αφού μέσω social media, μας έχει δείξει πως μετά τη γέννα άρχισε και πάλι να γυμνάζεται ενώ επιλέγει νόστιμα γεύματα, αλλά με ένα... μέτρο στις ποσότητες.


Έτσι βλέπουμε πως τρώει αρκετά αβγά και λαχανικά, αλλά και υγιεινές πηγές πρωτείνης όπως σολομό και δεν λέει όχι και στις γλυκές απολαύσεις, όπως μαύρη σοκολάτα, μπανάνες και φυστικοβούτυρο.
 

«Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας..
Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις.
Κάποιες άλλες όμως ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα.
Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά.
Θα συνεχίσω..στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τις τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ και αντίστροφα », εξομολογήθηκε πρόσφατα η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!