VIRAL

Τρανς πορνοστάρ είναι η ξανθιά που "παρενόχλησε" τον Κακουριώτη

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, το βίντεο που δείχνει τον Βαγγέλη Κακουριώτη να προσπαθεί να τραγουδήσει στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, όταν μια επίμονη ξανθιά θαυμάστρια «κόλλησε» επάνω του. με τον ίδιο τονν τραγουδιστή να κάνει λόγο για σεξουαλική παρενόχληση. Και τώρα, μάθαμε πως η ξανθιά θαυμάστρια είναι... γνωστή στα social media.

Όπως αναφέρει το protothema.gr πρόκειται για τη Μia Karolys, τρανς μοντέλο, που εκπροσώπησε το Εκουαδόρ στα καλλιστεία για διεμφυλικά μοντέλα, «Miss International Queen 2019», ενώ έχει και λογαριασμό στο Onlyfans με όνομα χρήστη Bellamontiel. Παράλληλα βίντεο της πορνοστάρ βρίσκονται σε πολλές πλατφόρμες με ερωτικό περιεχόμενο.



«Άρχισα να κάνω μόντελινγκ πριν από τη μετάβασή μου από άντρας σε γυναίκα. Σπούδασα στις καλύτερες σχολές μόντελινγκ στο Εκουαδόρ όταν ήμουν 13 ετών, οπότε στα 18 μου, όταν έκανα τη φυλομετάβαση, έγινα το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που περπάτησε σε γυναικείες πασαρέλες» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.



Η Μia Karolys διατηρεί δικό της κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας με κοσμήματα, ενώ είναι αρκετά ενεργή και στα social media. Το Instagram προφίλ της, μετρά πάνω από 44.000 ακολούθους, με τους οποίους μοιράζεται συχνά περιεχόμενο από την καθημερινότητά της, ως μοντέλο, όσο και ως επιχειρηματίας.

Δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει μέσα από τον λογαριασμό της και το viral βίντεο με την παρενόχληση στον Βαγγέλη Κακουριώτη, το οποίο και συνόδευσε με ένα απολογητικό μήνυμα.

«Δεν θέλω τα πράγματα να κλιμακωθούν κι άλλο! Περνάω δύσκολες στιγμές τώρα, η ζωή μου δεν είναι καλά παλεύω με την κατάθλιψη ήθελα απλά να χορέψω και να διασκεδάσω μόνο για ένα βράδυ ! Λυπάμαι» έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε στο protothema.gr τα βίντεο με τα όσα είπε ο τραγουδιστής για σεξουαλική παρενόχληση και τί είπε η Mia για το συμβάν στην εκπομπή της Καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!