VIRAL

Νέα δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε ο Καρβέλας στη Βίσση στη Λάρνακα

Μια μεγάλη συναυλία για τα 50 της χρόνια στο τραγούδι πραγματοποίησε η Άννα Βίσση στην Λάρνακα, στην Κύπρο.

Την μεγάλη τραγουδίστρια τίμησαν περισσότεροι από 70.000 φίλοι της ενώ μαζί της στη σκηνή ανέβηκαν γνωστοί καλλιτέχνες, που ερμήνευσαν κάποια από τα σπουδαιότερα τραγούδια της.

Αναμέσα τους ήταν η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μπάμπης Στόκας και η Λία Βίσση. Φυσικά, δεν έλειψε ούτε ο Νίκος Καρβέλας.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Άννα Βίσση στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της και εξασφάλισε δηλώσεις.

«Νιώθω 50 χρονών και πολύ γεμάτη, ευτυχισμένη. Γύρισα χαρούμενη από μία συναυλία στην πόλη που γεννήθηκα. Ήταν από πάρα πολύ χαρούμενη ως πολύ συγκινητική», είπε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Μιλώντας για τον κόσμο και τους καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών», ανέφερε: «Δεν ήταν μόνο η ποσότητα του κόσμου που ήρθε, γιατί ήταν πολύς ο κόσμος. Ήταν αυτό το κύμα αγάπης, αναγνώρισης. Οι στιγμές με τους φίλους μου και συναδέφλους ήταν ωραίες και ξεχωριστές».

Για την εξομολόγηση του Νίκου Καρβέλα, που έχει γίνει viral στο TikTok, η Άννα Βίσση παραδέχτηκε στην εκπομπή της Χατζίδου ότι είναι αμοιβαία τα συναισθήματα: «Δεν εξομολογήθηκε κάτι που δεν ήξερα εγώ. Ο Νίκος καρβελας είπε ότι γιορτάζει τα 50 χρονιά που με ερωτεύτηκε. Αυτό που συμβαίνει είναι μισό – μισό με τον Νίκο καρβελα, είμαστε ένα».

Συγκεκριμένα  ο Νίκος Καρβέλας εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας , μέσω video wall και απευθυνόμενος προς την Άννα Βίσση είπε: «Δεν τα καταφέρνω πολύ καλά στα κλισέ. Τι νιώθω… τη συγκίνηση που νιώθω για τα 50 χρόνια. Εγώ αυτή τη συγκίνηση των 50 χρόνων σου, των 50 χρόνων μας, πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 50 λεπτά της γνωριμίας μας, όταν μπήκες στο σπίτι, μετά από τον πατέρα σου… Και σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θανατηφόρα και τα γιορτάζω αυτά τα 50 χρόνια».

Η Άννα Βίσση, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στους γονείς της.

Η Άννα Βίσση τον χειμώνα θα συνεχίσει το πρότζεκτ Hotel Ερμού αλλά σε καινούργιο χώρο. «Μεταφερόμαστε σε μεγαλύτερο χώρο γιατί έχω δεχτεί πολλά παράπονα γιατί ο κόσμος δεν χωράει», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!