VIRAL

Ο χορός της Έλενας Τοπαλίδου στο σαλόνι του σπιτιού της έγινε viral [βίντεο]

Η ηθοποιός Έλενα Τοπαλίδου, που υποδύεται την Μιρέλλα στη σειρά οι Πανθέοι, λατρεύει τον χορό και ακόμα και στον πρόσφατο γάμο της με τον συνάδελφό της Νίκο Κουρή έκανε μια... χορευτική κίνηση μέσα στην εκκλησία που έγινε viral. Και τώρα έγιναν viral δύο βίντεο με τα χορευτικά που έκανε στο σαλόνι του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έκανε δύο αυτοσχέδια βίντεο με χορογραφίες μέσα στο σπίτι που ζει με τον ηθοποιό Νίκο Κουρή τα οποία και δημοσίευσε στα social media της.

Η πρώτη που συγκέντρωσε διθυραμβικά σχόλια ήταν αυτή που έκανε δίπλα στην απλώστρα με τα ρούχα της, σε ασπρόμαυρο φόντο, με ρεμπέτικη μουσική υπόκρουση και με ανδρόγυνο look.

Τα σχόλια για το πόσο «απίθανη» και «φανταστική» καλλιτέχνης είναι δεν έλειψαν, όπως καταλαβαίνεις.

Η δεύτερη χορογραφία που έκανε ήταν αυτή στο σαλόνι του σπιτιού της, στο πάτωμα κι έχοντας σαν prop μια κουβέρτα.

Και τα δύο βίντεο απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια.

Θυμίζουμε πως η Έλενα Τοπαλίδου είχε πει στην Φαίη Σκορδά πως πρωτίστως είναι χορεύτρια καθώς ο χορός και συγκεκριμένα το μπαλέτο ήταν αυτό που για πολλά χρόνια ακολουθούσε πιστά, ωστόσο η καταπόνηση του σώματος, οι πρόβες και τα δύσκολα ωράρια την έκαναν να αναζητήσει έναν άλλο τρόπο για να βρίσκεται στη σκηνή. Κι αυτός ήταν η υποκριτική.

«Δεν έχω κάνει σπουδές στην υποκριτική. Υπήρχε πάντα σε μια άκρη η πρόκληση, η θεατρική και όταν ένιωσα πως ο χορός με πονάει να τον «χορεύω» και να τον εκφράζω στη σκηνή έπρεπε να οπωσδήποτε να συμβεί κάτι άλλο που να έχει σχέση με τη σκηνή. Ο χορός κι εγώ κάπως είχαμε αρχίσει να "τσακωνόμαστε" για το τι μου απαιτεί και για το τι ζητάω εγώ από εκείνον, με κούραζε, με καταπονούσαν οι πρόβες οι πολύωρες κι επίσης ένιωθα ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που χορεύω πλέον»

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!