VIRAL

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης εξηγεί πως παγίδευσαν έναν παιδόφιλο [βίντεο]

Ένα σοκαριστικό βίντεο ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube ο γνωστός influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος βοήθησε την Αστυνομία να συλλάβει παιδόφιλο, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να συναντήσει 13χρονο κορίτσι στον Πειραιά.

Ο πατέρας της μικρής και φίλος του Αλέξανδρου Κοψιάλη, έχοντας ενημερωθεί από την κόρη του για τον 43χρονο και τα μηνύματά του, συνεννοήθηκε με τις Αρχές και του έστησαν παγίδα για να τον συλλάβουν.

Το βίντεο που καταγράφει τη σύλληψη του παιδόφιλου έχει γίνει viral (δείτε ΕΔΩ το βίντεο) και ο ίδιος ο Αλέξανδρος μίλησε σήμερα σε πρωινές εκπομπές (στην Τσιμτσιλή και στο Fay's Time) για τα όσα βίωσε.


Ο παιδόφιλος ταξίδεψε από την Πάτρα στον Πειραιά προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με το 13χρονο κορίτσι και συνελήφθη στο σπίτι όπου θα συναντούσε τη μικρή.


«Ο πραγματικός σκοπός που ανέβηκε το βίντεο είναι για να αποφύγουμε στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά. Θα αποθρασυνθεί ένας παιδόφιλος, θα το σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά. Αυτό που θέλω να πω στους γονείς είναι να κοιτάνε να είναι πολύ κοντά στα παιδιά τους, γιατί υπάρχουν περιστατικά που τα παιδιά ντρέπονται να μιλήσουν στους γονείς τους», δήλωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στην εκπομπή «Happy Day».

«Πρόκειται για την κόρη πολύ φίλου μου, την οποία ξέρω από μωρό, ημερών. Όταν σκούρυναν τα πράγματα, μιλήσαμε και με την Αστυνομία. Έτσι στήσαμε όλο αυτό που στήθηκε και ήταν για την αφύπνιση του κόσμου», τόνισε.

«Η προσέγγιση έγινε από γυναικείο προφίλ κατευθείαν, του ήταν πιθανότατα πιο εύκολο. Το ευτύχημα ήταν ότι η μικρή το εμπιστεύτηκε απευθείας στον πατέρα της, οπότε μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγει ο κόσμος και να στήνει ενέδρες»
Ο γνωστός influencer ευχαρίστησε την Αστυνομία και πρόσθεσε: «Ξεκάθαρα ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι. Και θεωρώ ότι και από τον συγκεκριμένο έχουν σωθεί αρκετά παιδάκια από αντίστοιχες άσχημες καταστάσεις».

«Για να προλάβω καταστάσεις, να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγει ο κόσμος και να στήνει ενέδρες, γιατί δεν ξέρει με τι άνθρωπο θα έχει να κάνει», είπε επίσης.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!