WOMEN'S GUIDE

H Kαινούργιου μας έδειξε σήμερα τα ρούχα που ψώνισε στο Μιλάνο [βίντεο]

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο βρέθηκε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και η ίδια φρόντισε να μας δείξει πως επιδόθηκε και σε ανελέητο shopping.

H παρουσιάστρια ταξίδεψε στην ιταλική μεγαλούπολη παρέα με φίλες της και έκανε και πολλά ψώνια.


Μάλιστα η ίδια μας είπε πως επισκέφτηκε και κάποια μαγαζιά που είναι outlet και στα οποία πωλούνται ρούχα γνωστών σχεδιαστών σε πολύ καλές τιμές.


Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 26/3 εμφανίστηκε στην εκπομπή της με ρούχα που αγόρασε στο Μιλάνο και είπε: «Φανταστική φούστα. Είχα πάει στο Μιλάνο το Σαββατοκύριακο και ανακάλυψα κάτι vintage μαγαζιά. Βρίσκεις ρούχα γνωστών σχεδιαστών, 80% κάτω. Εκεί την τσίμπησα τη φούστα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Την πήρα σχεδόν τσάμπα. Μόνο που δεν μου τη χάρισαν!».

 

 

Η αλήθεια είναι πως το Μιλάνο προσφέρεται για discount shopping στα outlets καθώς, ειδικά στις αλλαγές σεζόν, βρίσκεις τεράστιες ευκαιρίες.

 

Εάν ψάχνεις για τις μεγάλες ευκαιρίες, τότε το Μιλάνο και τα outlet εμπορικά του κέντρα σε περιμένουν.

Mc Arthur Glen Serravalle : βρίσκεται στην περιοχή Serravalle Scrivia, και απέχει 1 ώρα από το Μιλάνο και 45′ από τη Γένοβα. Είναι ένα ολόκληρο εκπτωτικό χωριό με 230 καταστήματα, high street fashion και μπουτικ σχεδιαστών, αθλητικών ειδών, καλλυντικών, αξεσουάρ και πολλά εστιατόρια για κάθε γούστο. Περνάς άνετα μισή έως ολόκληρη μέρα σε αυτό, κάνοντας βόλτα και ψώνια. Αν το επισκεφθείτε δε σε περίοδο εκπτώσεων, οι τιμές είναι πραγματικά συμφέρουσες.

Fidenza village : το πανέμορφο αυτό εκπτωτικό κέντρο, που ανήκει στην εταιρεία The Bircester Village Shopping Collection, θα το βρείτε κοντά στην Πάρμα, και απέχει κι αυτό 1 ώρα από το Μιλάνο. Αν δε διαθέτετε μεταφορικό μέσο, μπορείτε να πάτε με τα πούλμαν της εταιρείας που αναχωρούν από το κέντρο του Μιλάνου. Θα βρείτε γύρω στα 120 καταστήματα, γνωστές φίρμες σε πολύ καλές τιμές και θα το γυρίσετε πολύ εύκολα, λόγω μεγέθους. Στα εστιατόριά του θα γευτείτε και ιταλική αλλά και ιαπωνική κουζίνα, καθώς και φανταστικούς καφέδες και gelati στο καφέ Venchi.

Franciacorta Village: Βρίσκεται λίγο έξω από τη Brescia, και 45΄από το Μιλάνο, πολύ κομψό, με μεγάλη ποικιλία μπουτίκ και πολυκαταστημάτων. Ο λόγος που το ξεχωρίζουμε είναι ότι βρήκαμε πολλές ιταλικές φίρμες, που αγαπάμε όπως twin set, furla, patrizia pepe, pinko, κλπ και άλλα γνωστά brands, σε αθλητικά ή ανδρικά ρούχα. Eίναι σε εξαιρετικά καλή τοποθεσία, κοντά σε πολλές πόλεις και το μέγεθός του είναι πολύ βολικό για να το γυρίσετε σε λίγες ώρες.

Castel Romano Designer Outlet: ένα ακόμα εκπτωτικό χωριό της εταιρείας Mc Arthur Glen, απέχει περίπου 40′ από τη Ρώμη και μπορείτε να το επισκφεθείτε και με λεωφορείο από το σταθμό Τέρμινι. Βρήκαμε αρκετά καλά καταστήματα και πολλές προσφορές, κι αν βρεθείτε στη Ρώμη κι έχετε μισή μέρα κενή από αξιοθέατα, εδώ θα κάνετε άνετα τα ψώνια σας. 150 μαγαζιά κι εστιατόρια, όλα μαζεμένα, πολύ κοντά στην ιταλική πρωτεύουσα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!