VIRAL

Οι Πετράκος και Παπαθωμά είναι βέβαιοι πως αυτό δεν είναι σκόνη αλλά χημικά

To γύρο του κόσμου κάνουν πλάνα από διάφορα σημεία στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, που τις τελευταίες ημέρες έχουν... πνιγεί από την αφρικανική σκόνη, αλλάζοντας το χρώμα στον ουρανό, αλλά κάποιοι μάλλον... αμφισβητούν το γεγονός πως αυτό που βλέπουν είναι σκόνη και κάνουν λόγο για χημικά.

Ανάμεσα σε αυτούς που διατύπωσαν τέτοιες θεωρίες στα social media, είναι και οι Γρηγόρης Πετράκος και Θεοφανία Παπαθωμά.


Γιατί μπορεί ο τραγουδιστής και η ηθοποιός να αποφάσισαν εδώ και καιρό να χωρίσουν, αλλά όλα δείχνουν πως συνεχίζουν να είναι... ομοϊδεάτες σε πολλά θέματα.


Αυτή η απόλυτη ταύτιση απόψεων του πρώην ζεύγους είναι εμφανής στις αναρτήσεις τους.


Ειδικότερα ο τραγουδιστής θεωρεί «φοβερό» από ανθρώπους που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα να μην έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό και να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε» ενώ προσθέτει «να μου πεις, εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ...».



Από την πλευρά της η ηθοποιός  υποστηρίζει ότι «δεν είναι αφρικανική σκόνη», ενώ κάνει λόγο για χημικά, με τα οποία, κάποιοι «κάθε μέρα προσπαθούν να σε σκοτώσουν».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!