VIRAL

Η Διαμαντοπούλου σε νέο βίντεο γευματίζει με 4 πασίγνωστους καλλιτέχνες

Λίγο πριν τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη ηγεσίας, η Αννα Διαμαντοπούλου μοιράστηκε μέσω social media ένα βίντεο όπου την βλέπουμε πλάι στον Σταμάτη Φασουλή, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Μπέζο.

Το βίντεο, που προφανώς έγινε για την προώθηση της υποψηφιότητας της Άννας Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δείχνει την πολιτικό, μαζί με τους 4 πασίγνωστους καλλιτέχνες να γευματίζουν σε κάποιο εστιατόριο και συζητούν. 

Η Αννα Διαμαντοπούλου τους εξηγεί τη σημασία των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να την πειράζει λέγοντας προς τους υπολοίπους της παρέας: «Πολλά δεν λέει;».

Στη συνέχεια μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πειράζουν τον Γιάννη Μπέζο προσποιούμενοι ότι έχει γίνει... αγνώριστος.

«Κοίτα πώς έγινε ο Γιάννης!» λένε, με τον Σπύρο μάλιστα να επαναλαμβάνει την κλασική ατάκα από τη σειρά «Απαράδεκτοι», στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι τρεις ηθοποιοί: Τι έγινε ρε παιδιά!

«Με τα γυαλιά είμαι πιο σοφιστικέ», γι' αυτό δεν με αναγνωρίζετε, απαντάει ο Μπέζος και στη συνέχεια μιλάει για την κ. Διαμαντοπούλου σημειώνοντας: «Ας έχουμε και κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, φτάνει πια με το κατσαπλιάδικο». Ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσθέτει: «Η Αννα δεν μιλάει ξύλινα» για να λάβει την απάντηση από τη Δήμητρα «Είναι φυτό όμως!». Οι δυο τους που γνωρίζονται από το σχολείο και παραμένουν καλές φίλες μέχρι σήμερα εξήγησαν ότι η Διαμαντοπούλου διάβαζε και η Δήμητρα... την εκμεταλλευόταν.

Το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!