WOMEN'S GUIDE

Η νέα κολεξιόν Louboutin παρουσιάστηκε με το πιο... πρωτότυπο σόου

Οι γόβες και τα παπούτσια του Οίκου Louboutin αποτελούν αντικείμενο πόθου αμέτρητων γυναικών και φέτος είδαμε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού το πιο πρωτότυπο fashion show με τις γόβες της νέας κολεξιόν σε πρώτο πλάνο.

Τα διάσημα ανά τον κόσμο γοβάκια Louboutin παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού από μέλη της γαλλικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης, με τα πόδια στον αέρα και τα κεφάλια κάτω από το νερό! Μάλιστα, ο διάσημος Αμερικανός φωτογράφος David Lachapelle απαθανάτισε τη μοναδική στιγμή, συνδυάζοντας μόδα και αθλητισμό με τον δικό του μοναδικό τρόπο και μέσα από φανταστικά κλικ.


Στην ουσία ο σκοπός του σόου μέσα στο νερό, με υδάτινες φιγούρες από τις αθλήτριες, δεν ήταν μόνο για να αποτυπωθεί η ομορφιά των παπουτσιών αλλά για να αναδειχτεί παράλληλα ολόκληρο το θέαμα μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θεατών.

Και φυσικά η πρόκληση δεν ήταν μικρή τόσο για τον σχεδιαστή όσο και για τις αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης: Έπρεπε να διασφαλίσουν ότι τα παπούτσια έμεναν σταθερά στα πόδια τους όταν εκτελούσαν τη χορογραφία, καθώς έπρεπε να κάνουν άπειρες πρόβες για να μάθουν να κάνουν τις κινήσεις με ψηλοτάκουνα, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν άριστα το πρόγραμμα... ξυπόλυτες.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!