WOMEN'S GUIDE

Η Pamela Anderson έκανε νέα red carpet εμφάνιση δίχως μακιγιάζ

Η 57χρονη χολιγουντιανή σταρ Pamela Anderson, αποφάσισε να μην φορέσει ποτέ ξανά μακιγιάζ και το εννοεί και τώρα βραβεύτηκε από το περιοδικό Glamour των ΗΠΑ και έκανε red carpet εμφάνιση και ήταν εκθαμβωτική αν και εντελώς άβαφη! 

«Κάποιες φορές κοιτάω στον καθρέφτη και είμαι σε φάση, ωχ, όχι. Αλλά τι σημαίνει τελικά ομορφιά; Είναι υποκειμενική. Νιώθω ότι πιέζουμε πάρα πολύ τον εαυτό μας να μοιάζουμε με τους ανθρώπους που βλέπουμε στα περιοδικά και τις ταινίες αλλά οι ατέλειες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Είναι πιο αισθησιακές. Δεν κάνουμε οντισιόν για κανέναν. Είμαστε αρκετοί όπως είμαστε, με τις ατέλειες και τις ιδιοτροπίες μας και ό,τι μας κάνει ενδιαφέροντες. Μου πήρε μερικά χρόνια να φτάσω σε αυτό το σημείο» είχε πει σε συνέντευξή της όπου εξηγούσε γιατί αποφάσισε να σταματήσει το μακιγιάζ και οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση πάνω της και να αποδεχτεί την ηλικία και τα σημάδια της γήρανσης.


Στην ίδια συνέντευξή της, είχε πει πως παρατηρώντας τους πάντες γύρω της και αναλογιζόμενη τη δική της δημόσια εικόνα του παρελθόντος, αισθάνθηκε πως δημιούργησε ένα... τέρας!


Η Pamela λοιπόν, βραβεύτηκε ως μια από τις γυναίκες της χρονιάς από το περιοδικό Glamour τόσο για τη φιλανθρωπική δράση της, όσο και για τα ηθικά μηνύματα που περνά με τη στάση της.


Η ίδια, εμφανίστηκε στην λαμπερή τελετή απονομής, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 8/10 στο Edition Hotel στην Times Square της Νέας Υόρκης, φορώντας μια εντυπωσιακή caped gown στο χρώμα teal που είναι απολύτως στη μόδα, αλλά είχε βάψει μόνο τα νύχια της!


Η σταρ παρέλαβε το Glamour Impact Award και στην ομιλία της έστειλε τα δικά της μηνύματα προς όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!