ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 15 Οκτωβρίου 2024

Η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ, συναντώντας με τρίγωνο την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Άρη από τον Καρκίνο, σκορπίζοντας το συναίσθημα και φέρνοντας ενδιαφέρουσες ερωτικές εξελίξεις. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού , φέρνει ακραίες, γρήγορες, ανατρεπτικές εξελίξεις αυτή την ημέρα σε έρωτα και χρήμα, σίγουρα όμως στην παρούσα φάση θα μπορούσαν αυτές οι εξελίξεις να χαρακτηριστούν ελπιδοφόρες ιδιαίτερα για Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου που είναι και τα απόλυτα τυχερά ζώδια της ημέρας.

Κριός - Ανάγκη για δραπέτευση

Αγαπητέ μου Κριέ, αρκετά φορτικό είναι το αστρολογικό σκηνικό της Τρίτης, όπου καλείσαι να κλείσεις εκκρεμότητες, για να καλωσορίσεις το βράδυ την Σελήνη στο ζώδιο σου και να μπεις στην διάθεση της Πανσελήνου που ακολουθεί! Με την αντίθεση Αφροδίτης / Ουρανού, νιώθεις την ακατανίκητη επιθυμία να δραπετεύσεις από μία κατάσταση που σε πίεζε, είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά! Προσοχή όμως σε ξαφνικές αποφάσεις που μπορεί να μην είναι καλά μελετημένες. Τα απροσδόκητα έξοδα ή μια αλλαγή στη σχέση σου θα σε αναστατώσουν, αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος, θα βρεις τον δρόμο σου.

Ταύρος – Ευχάριστα ανατρεπτική ημέρα

Μία ευχάριστα επεισοδιακή σε όμορφες εκπλήξεις ημέρα ξεκινά για το ζώδιο σου Ταύρε μου! Η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, μία όψη ιδιαίτερα ανατρεπτική που σε κάνει να ξεφεύγεις από τα καθιερωμένα πρότυπα που είχες ως σήμερα… Αυτό που έλεγες ότι δεν το θέλεις, δεν το επιθυμείς, φαίνεται ότι το προσδοκάς και το επιδιώκεις και ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο ριζικών αλλαγών στην ζωή και στις επιθυμίες σου. Τα οικονομικά σου ωστόσο ενδέχεται να περάσουν από ξαφνικές μεταβολές, γι' αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος και πιο εγκρατής αυτή την ημέρα.

Δίδυμοι – Κυκλοθυμική ημέρα

Η σημερινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει αναταράξεις στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου αυτή την ημέρα και είναι φανερό ότι σήμερα Τρίτη είσαι όντως επικεντρωμένος στους στόχους, στο μέλλον και στην καριέρα. Ίσως θελήσεις να αλλάξεις ρουτίνα ή να εγκαταλείψεις συνήθειες που σε κρατούν πίσω. Στις σχέσεις σου, ενδέχεται να προκύψουν ξαφνικά θέματα που σε βγάζουν από την βολή σου. Κάποιες νέες γνωριμίες ή προτάσεις μπορεί να είναι πολύ δελεαστικές, αλλά θα χρειαστεί να αξιολογήσεις αν είναι πράγματι κάτι που σου ταιριάζει.

Καρκίνος- Ευχάριστα επεισοδιακή ημέρα

Φίλε μου Καρκίνε, η σημερινή Τρίτη είναι μία ημέρα ευχάριστων εκπλήξεων, όμορφων αλλαγών, αλλά και ενεργοποίησης της αισθηματικής σου ζωής! Θα κληθείς να λειτουργήσεις διαφορετικά από ότι συνήθιζες, ενώ η ροή των εξελίξεων στα προσωπικά σου θα σε αιφνιδιάσει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17-22 Ιουλίου!

Σήμερα ακολουθείς το ένστικτό σου, το συναίσθημα της στιγμής, είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα θέλω σου, όμως φαίνεται ότι το απολαμβάνεις! Διατήρησε ανοιχτό το μυαλό σου σε νέες προτάσεις που σου γίνονται τώρα , αλλά πάρε τον χρόνο σου πριν κάνεις μεγάλες αλλαγές.

Λέων- Αλλαγές που απαιτούν γρήγορη προσαρμογή!

Η σημερινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό επηρεάζει κυρίως την οικογένεια και τα επαγγελματικά σου αγαπητέ φίλε Λέοντα! Ίσως νιώσεις πίεση να κάνεις ριζικές αλλαγές στο χώρο σου, ή στον επαγγελματικό τομέα, πιθανό όμως είναι να έρθουν στο φως θέματα που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές που απαιτούν γρήγορη προσαρμογή.

Η δυναμική στις σχέσεις σου μπορεί να αλλάξει ξαφνικά, και εσύ καλείσαι να βρεις ισορροπία. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Παρθένος-Αιφνίδιες συναντήσεις

Για σήμερα Τρίτη, η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ δημιουργεί έντονα την ανάγκη της «ένωσης» με τους ανθρώπους που αγαπάς, όπου και ασκούν μία μαγνητική έλξη επάνω σου και σου ξυπνούν μοναδικά συναισθήματα. Η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού αιφνιδιάζει με ξαφνικές ερωτικές συναντήσεις, απρόσμενα μηνύματα, λόγια στα αισθηματικά που δεν τα περιμένεις … Είναι όμως και η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσεις την αλήθεια σου στον αισθηματικό τομέα και να επιδιώξεις μία συνάντηση ή μία επικοινωνία που την ήθελες εδώ και καιρό!

Ζυγός – Μέρα γεμάτη άγχος

Τρίτη γεμάτη άγχος και πολλές υποχρεώσεις σε περιμένει Ζυγέ μου! Το αστρολογικό κλίμα είναι ευερέθιστο και νιώθεις αρκετή αβεβαιότητα, γεγονός που σε κάνει να θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να απομακρυνθείς κάπου ήσυχα!  Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει οικονομικές ανατροπές και αναταράξεις στις στενές σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει ή αλλαγές σε οικονομικές συμφωνίες. Στον τομέα των σχέσεων, ίσως νιώσεις ότι κάτι δεν λειτουργεί και χρειάζεται να το αλλάξεις. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το άγχος των αλλαγών· αντίθετα, προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να δεις τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία

Σκορπιός – Τα συναισθήματα βρίσκονται στο απόγειο!

Οι σχέσεις σου αλλάζουν μορφή, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα για καλό αγαπητέ μου Σκορπιέ! Σήμερα Τρίτη η Σελήνη από τους Ιχθείς ξυπνά τις ευαισθησίες, τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να αφεθείς στον έρωτα, δίχως να σκεφτείς τα επακόλουθα! Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, προκαλεί τους αιφνιδιασμούς της και τις αλλαγές στον τομέα των σχέσεων, ο έρωτας σε παρασύρει να κάνεις τις ανατροπές σου, δεν σου δίνει όμως εγγυήσεις για το αύριο! Εσύ χρειάζεται αυτή την ημέρα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να κάνεις τις επιλογές εκείνες που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφα, αφήνοντας στην άκρη τις απολυταρχικές σου διαθέσεις!

Τοξότης – Μέρα αποκαλύψεων που ταράζουν

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται σήμερα Τρίτη, σου προκαλεί εσωτερική ένταση γιατί διακρίνεις ότι υπάρχουν μυστικά και κρυφές καταστάσεις που τώρα αναγνωρίζεις και πρέπει να διαλευκάνεις! Ίσως βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή θέματα που δεν είχες συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα. Προσπάθησε να μην πανικοβληθείς, αλλά να δεις την κατάσταση σαν μια ευκαιρία να απαλλαγείς από ό,τι σε βαραίνει. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στις σχέσεις σου μπορεί να σε εκπλήξουν, αλλά ίσως τελικά σε οδηγήσουν σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης του εαυτού σου και των άλλων.

Αιγόκερως – Ώρα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, είσαι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που ακολουθείς πάντα τα μονοπάτια της λογικής και του ρεαλισμού, όμως σήμερα το πλανητικό σκηνικό σε παρακινεί να εκφραστείς με περισσότερη ευαισθησία και τόλμη, ξεφεύγοντας από τα όρια που βάζεις στον εαυτό σου! Η μέρα θα φέρει μία απρόβλεπτη εξέλιξη στα αισθηματικά σου, ή θα προκύψει μία ξαφνική επικοινωνία ή συνάντηση! Θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που θα σου ταξιδέψουν το μυαλό και θα σε παρακινήσουν για νέα σχέδια για την αισθηματική σου ζωή! Στα επαγγελματικά κυριαρχεί τεταμένο κλίμα, η συμβουλή μου είναι να μείνεις ανεπηρέαστος και να αξιοποιήσεις το χάρισμα της δημιουργικότητας.

Υδροχόος – Μέρα επαναστατικών διαθέσεων

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται σήμερα Τρίτη φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα και στην καριέρα σου αγαπητέ μου Υδροχόε. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις πορεία ή να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Οι σχέσεις με προϊσταμένους ή συνεργάτες μπορεί να περάσουν από κρίση, αλλά αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Προσπάθησε αυτή την ημέρα να αποφύγεις τις ξαφνικές αποφάσεις και μην αφήσεις τον αυθορμητισμό να σε παρασύρει σε ριζικές κινήσεις που δεν έχεις καλό σκεφτεί.

Ιχθείς – Τα απρόσμενα είναι και τα καλύτερα

Για σήμερα Τρίτη η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου και η μέρα σου είναι γεμάτη συναίσθημα, φαντασία, ονειροπόληση και εκφραστικότητα. Παράλληλα, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει εκπλήξεις σε θέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές, ψυχαγωγία, γνωριμίες. Μία απρόσμενη συνάντηση, ένα τηλεφώνημα, μία πρόταση ή ένα σχέδιο θα σε κάνει αυτή την ημέρα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα! . Η φιλοσοφία σου και ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά, εμπιστέψου το ένστικτο της στιγμής!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!