GOSSIP

Απειλεί με μηνύσεις ο νεαρός που δέχτηκε γροθιά από τον Justin Bieber

Μπορεί ο Justin Bieber μετά το επίμαχο συμβάν να έδωσε συναυλία στη Βαρκελώνη κα στη Μαδρίτη σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά ο νεαρός φαν του που δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο δεν σκοπεύει να ξεχάσει αυτό που του συνέβη.

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του Διαδικτύου το βίντεο που δείχνει τον Justin Bieber να ρίχνει γροθιά και να ματώνει το πρόσωπο ενός νεαρού φαν του, που πήγε να τον πλησιάσει, ενώ ο σταρ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο καθ' οδόν για την συναυλία του. 
Αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ανήλικο. Τελικά πρόκειται για τον 18χρονο Kevin Ramirez, που την περασμένη Τρίτη προσπάθησε να αγγίξει τον Justin Bieber μέσα στο αυτοκίνητο και εισέπραξε μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο. Ο νεαρός Ισπανός αναφέρει πως μετά το συμβάν δεν πήγε ποτέ στη συναυλία του Justin και ας είχε αγοράσει εισιτήριο και δηλώνει πολύ απογοητευμένος και πως πλέον οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει την υπόθεση. Ο νεαρός δίνει συνεχώς συνεντεύξεις σε ισπανικά ΜΜΕ μετά την επίθεση που δέχτηκε, καθώς το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα. Σε μία από αυτές είπε πως ο ίδιος θεώρησε πως ο Justin δεν θα ενοχλούνταν από το γεγονός πως τον πλησίασε καθώς είχε ανοιχτό το παράθυρο του αυτοκινήτου, το οποίο κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα και ο Kevin θεώρησε πως ίσως ο σταρ να ήθελε από τους φαν του εκείνη τη στιγμή να του εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους. Και αυτό έκανε και ο ίδιος.
Πάντως οι εκπρόσωποι του Justin Bieber δεν έχουν κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν οι δικηγόροι του νεαρού θα καταθέσουν τελικά όντως μήνυση κατά του 22χρονου τραγουδιστή για βίαιη επίθεση και σωματική βλάβη.

Να σημειωθεί πως ο Justin Bieber συνεχίζει την περιοδεία του Purpose στην Ισπανία και χθες έκανε συναυλία στο Wiznik Centre στη Μαδρίτη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!