GOSSIP

Zayn Malik και Taylor Swift έκαναν μία συνεργασία έκπληξη [βίντεο]

Αυτό που έγινε σήμερα αποδεικνύει πως αν κάποιοι θέλουν να κρατήσουν κάτι κρυφό στην παγκόσμια σόουμπιζ, μπορούν άνετα να το πετύχουν και ας είναι όλα τα βλέμματα καρφωμένα πάνω τους σε κάθε τους βήμα.

Χωρίς κανείς να το περιμένει και χωρίς να υπάρχει καμία σχετική πληροφορία, η Taylor Swift και ο Zayn Malik παρουσίασαν ξαφνικά το νέο τους κοινό τραγούδι "I don't wanna live forever" το οποίο μάλιστα είναι το soundtrack της νέας ταινίας 50 Αποχρώσεις του Γκρι 2 (Fifty Shades Darker). 
Λίγες μόνο ώρες μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας, η Taylor μέσω social media μας παρουσίασε το νέο της τραγούδι, που μάλιστα είναι η πρώτη της δουλειά μετά το άλμπουμ "1989", το οποίο την καθιέρωσε ως την πλουσιότερη τραγουδίστρια σήμερα, σύμφωνα και με τη λίστα του Forbes.
Τώρα πώς κατάφεραν δύο πασίγνωστοι καλλιτέχνες να διατηρήσουν κρυφή τη συνεργασία τους και μάλιστα για λογαριασμό μιας πολυαναμενόμενης χολιγουντιανής ταινίας, είναι πραγματικά περίεργο. Ακόμα και πασίγνωστα μουσικά περιοδικά, όπως το Billboard, γράφουν πως δεν μπορούν να πιστέψουν πως κανείς δεν είχε πει τίποτα για αυτή τη  συνεργασία.
Πάρτε μία πρώτη γεύση από το νέο τραγούδι που κάνει το γύρο του κόσμου και το οποίο από σήμερα είναι διαθέσιμο για download στο i-tunes και σύντομα θα κυκλοφορήσει και βιντεοκλίπ.
 

 

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Dec 8, 2016 at 8:13pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!