GOSSIP

Χώρισαν η Blac Chyna και ο Rob Kardashian [βίντεο]

Μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους, και ενώ ολοκληρώθηκε το κοινό τους reality show "Rob & Chyna" το διάσημο ζευγάρι χώρισε.

Ο αδελφός των Kardashians και των Jenners μέσω social media αναφέρει πως η αρραβωνιαστικά του τον παράτησε, έφυγε από το σπίτι και πήρε και την κόρη τους Dream Kardashian. Μάλιστα ανέβασε και βίντεο που δείχνει το άδειο σπίτι.
Παράλληλα ένας χάκερ δημοσιοποίησε μηνύματα από το κινητό της Blac Chyna, όπου η πρώην στριπτηζέζ αποκαλεί τον Rob χοντρό και απαίσιο, αποκαλύπτει σε φίλη της πως έκανε παιδί μαζί του γιατί την ικέτεψε και πως τον παρατάει για να μείνει σε ένα σπίτι 10 εκατομμυρίων δολαρίων με την κόρη της.
Βέβαια με τους Kaardashians ποτέ δεν ξέρεις τί είναι αλήθεια και τί γίνεται για χάρη της δημοσιότητας. Πάντως ο Rob επιμένει πως όλα αυτά είναι αλήθεια, πως είναι ένα ψυχικό ράκος και πως τίποτα δεν γίνεται για την... τηλεθέαση, μολονότι το σόου τους πρόσφατα πήρε το οκ κια για νέο κύκλο. Τί να πούμε... Θα δείξει αν όντως τον παράτηγσε πριν τις γιορτές ή αν όλο αυτό είναι επικοινωνιακό τρικ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!