GOSSIP

Katy Perry vs Taylor Swift: ο πιο επικός γυναικοκαυγάς

Αυτές οι δυο θα μαλλιοτραβηχτούν κάποια στιγμή και να το θυμηθείτε.

Τι και αν είναι και οι δύο διάσημες, όμορφες, επιτυχημένες και με εκατομμύτρια φαν ανά τον κόσμο. Η κόντρα μεταξύ τους καλά κραττεί και όχι μόνο δεν έχει κοπάσει αλλά τις κατατρώει.

Το τελευταίο περιστατικό στην μεταξύ τους κόντρα αφορά, την πρόσφατη ανακοίνωση της Katy πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει νέο κομμάτι με τίτλο 1984 και αυτό μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της Taylor που φέρει τον τίτλο 1989. Και κάποιος μπορεί να πει ότι απλά και η δυο τυχαίνει να έχουν εμπνευστεί από την ημερομηνία γεννεθλίων τους, αλλά με αυτές τις δυο τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Είναι γνωστό ότι οι δυο τους δεν πολυσυμπαθιούνται ήδη από την εποχή που εικάζεται πως και οι δυο είχαν για σύντροφο τον John Mayer. Επίσης λίγο μετά η Katy είχε δώσει συνέντευξη στο Rolling Stone όπου ανέφερε πως το άλμπουμ της Bad Blood μιλούσε για κάποια διάσημη τραγουδίστρια που πήγε να της σαμποτάρει ολόκληρη περιοδεία. Επίσηςε μέσω twitter έχει επανηλημμένα πετάξει μπηχτές όπου χωρίς να αναφέρει το όνομα Taylor μιλά για μια ύπουλη που το παίζει αθώα και άλλες τέτοιες κατινιές. Μάλιστα πολλοί λένε πως η Taylor εμφανίστηκε παρέα με τόσες πολλές διάσημες φίλες της στο τελευταίο της βιντεοκλίπ για να της βουλώσει το στόμα.

Με το που έγινε γνωστό πως η Katy σκοπεύει να κυκλοφορήσει το 1984 το twitter πήρε φωτιά και όλοι περιμένουν πότε θα ξεσπάσει και ο real καυγάς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!