GOSSIP

Η Bella Hadid έκανε μεγάλη γκάφα στο Instagram

Το τελευταίο 24ωρο, η πορεία Women's March αποτελεί βασικό θέμα στα προφίλ στα social media των πιο διάσημων γυναικών του πλανήτη.

Έτσι και το 20χρονο μοντέλο Bella Hadid (η μικρή αδελφή της Gigi) αποφάσισε να δηλώσει και αυτή την υποστήριξή της στη πορεία, μολονότι βρίσκεται μακριά από τις ΗΠΑ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
Συγκεκριμένα η Bella Hadid βρίσκεται στο Παρίσι όπου συμμετέχει σε επιδείξεις μεγάλων σχεδιαστών στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας και από εκεί ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τη μεγαλειώδη πορεία στη Ουάσινγκτον μαζί με ένα σχόλιο όπου έλεγε πως νιώθει περήφανη για τις γυναίκες που μαζεύτηκαν στην πόλη όπου γεννήθηκε και πως λυπάται που δεν μπορούσε να είναι εκεί και η ίδια.
Τα προβλήματα είναι δύο: πρώτον κάποιοι από τους εκατομμύρια followers της αμέσως φρόντισαν να της θυμίσουν πως όλοι γνωρίζουν πως η Bella  έχει γεννηθεί στο Λος Άντζελες και όχι στην Ουάσινγκτον (προφανώς η ίδια το ξέχασε;) και δεύτερον και κυριότερο η φωτογραφία που ανέβασε είναι του 1995!
Και μάλιστα είναι από μία από τις ιστορικές πορείες "Million Man March" και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πολύ αναγνωρίσιμη. Φυσικά δεν ήταν και δύσκολο κάποιοι να καταλάβουν πως η φωτογραφία δεν μπορούσε να είναι πρόσφατη αφού, στην εικόνα που ανέβασε η Bella όλα τα δέντρα είναι καταπράσινα και αυτό είναι λογικό αφού το 1995 η συγκεκριμένη πορεία είχε γίνει Οκτώβριο και όχι μεσ' το καταχείμωνο όπως η χθεσινή.
Φυσικά τώρα τα κλισέ σχόλια για την "ανοησία των μοντέλων" πέφτουν βροχή, αλλά η αλήθεια είναι πως τα λάθη που έκανε η Bella σε ένα και μόνο post είναι πολλά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!