GOSSIP

Έπαθε αμόκ η διάσημη ηθοποιός Mischa Barton [εικόνες]

Η διάσημη ηθοποιός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου ψυχίατροι κλήθηκαν να εκτιμήσουν αν είναι ψυχικά υγιής καθώς η 31χρονη ηθοποιός ξεσήκωσε τους πάντες φωνάζοντας και λέγοντας ασυναρτησίες.

Η Mischa ήταν το κορίτσι που όλοι λάτρεψαν  ως Μαρίσα στη νεανική τηλεοπτική σειρά The O.C. . Τότε (στις αρχές του 2000) έγινε teen fashion icon και η αγαπημένη των fashion designers του πλανήτη. Μετά πήρε πολλά κιλά, έδωσε μάχη με την κατάθλιψη και η καριέρα της πήρε την κάτω βόλτα. Όμως τα τελευταία χρόνια η Mischa έμοιαζε να είναι σε μια καλύτερη φάση στη ζωή της, είχε ξαναβρεί τη φόρμα της και συμμετείχε και στο Dancing With The Stars.
Όμως χθες οι γείτονές της στο Δυτικό Χόλιγουντ, αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία καθώς η Mischa είχε βγει σε έναν φράχτη φορώντας μόνο μια μακριά πουκαμίσα - φόρεμα και μια γραβάτα και ούρλιαζε πως έρχεται η συντέλεια του κόσμου και πως η μητέρα της είναι μάγισσα. Οι κλήσεις στην αστυνομία έκαναν λόγο για πιθανή υπερβολική χρήση ναρκωτικών ή για απόπειρα αυτοκτονίας.
Να σημειωθεί πως πριν 2 μέρες είχε ευχαριστήσει τους φαν της μέσω twitter για τι ευχές τους για τα γενέθλιά της, αλλά χθε ςέσβησε το μήνυμα. Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως η Mischa έχει στο παρελθόν κρατηθεί σε ψυχιατρική κλινική για λίγες εδβομάδες και πως οι σχέσεις της με τη μητέρα της δεν είναι και οι καλύτερες καθώς συχνά την κατηγορεί πως της έχει κλέψει χρήματα. Πρόσφατα κατηγόρησε τη μητέρα της πως καθυστερεί επίτηδες την πώληση ενός σπιτιού που ανήκει και στις δύο.
Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για την πορεία της υγείας της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!