GOSSIP

H Sofia Vergara μέσω Instagram ειρωνεύεται την πολιτική Trump [εικόνες]

Με παιχνιδιάρικη διάθεση εμφανίστηκε χθες η Sofia Vergara στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG, αλλά φροντισε να στείλει με τον τρόπο της και το πολιτικό της μήνυμα.

Η 44χρονη σταρ με καταγωγή από την Κολομβία, έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της Joe Manganiello, και αστειευόμενη είπε πως νιώθει σαν μπαλαρίνα "Γριά, αλλά μπαλαρίνα" πρόσθεσε, ενώ συυνέχισε να κάνει πλάκα για την εμφάνισή της λέγοντας πως λόγω του μεγάλου της στήθους, ό,τι και να φορέσει, ακόμα και κάτι "κοριτσίστικο", πάνω της μοιάζει "προκλητικό".
Και μπορεί στο κόκκινο χαλί, η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ να αστειεύονταν με τους δημοσιογράφους, αλλά φαίνεται πως η Sofia δεν έχει δει με καθόλου καλό μάτι τη θέσπιση νέων αυστηρών μέτρων από τον Trump για την είσοδο στις ΗΠΑ, πολιτών από συγκεκριμένες μουσουλμανικές χώρες. Έτσι η Sofia μαζί με τη διάσημη ηθοποιό Thandie Newton (την πρωταγωνίστρια της σειράς Westworld που φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως) πόζαραν και έβγαλαν μια selfie και την ανέβασαν στο Instagram γράφοντας "Μετανάστριες". 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!