GOSSIP

Τρανσέξουαλ μοντέλο γράφει ιστορία στη γαλλική Vogue [εικόνες]

Για πρώτη φορά στην πολυτετή ιστορία του, το περιοδικό Vogue τόλμησε να έχει ένα τρανσέξουαλ μοντέλο στο εξώφυλλό του.

Συγκεκριμένα το τεύχος Μαρτίου της παριζιάνικης Vogue, θα κυκλοφορήσει με δύο εξώφυλλα, που και στα δύο φιγουράρει το τρανσέξουαλ μοντέλο Valentina Sampaio από τη Βραζιλία.
Τη φωτογράφιση έκανε το πασίγνωστο fashion φωτογραφικό δίδυμο των Mert Alas και Marcus Piggott, ενώ το τεύχος είναι αφιερωμένο στο πως η τρανσέξουαλ ομορφιά κάνει την παγκόσμια ανατροπή, καθώς η αρχσυντάκτρια της γαλλικής Vogue, Emmannuelle Alt δηλώνει πως με αυτό το τεύχος θέλουν να θυμίσουν σε όλους πως όσο και αν νομίζουμε πως έχουμε κάνει πρόοδο σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον τελευταίο καιρό τα πράγματα κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση και πως ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να φτιάξουμε έναν κόσμο χωρίς ανισότητες.

Θυμίζουμε πως μολονότι η Vogue έχει στο παρελθόν κάνει αφιέρωμα στο διάσημο τρανσέξουαλ μοντέλο Andreja Pejic, ποτέ δεν έχει κάνει ένα αντίστοιχο εξώφυλλο. Τέλος η Valentina Sampaio έχει κάνει μόνο ένα εξώφυλλο στο περιοδικό Elle της Βραζιλίας και σίγουρα αυτό το νέο εξώφυλλο είναι το highlight της καριέρας της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!