GOSSIP

Στα 48 της χρόνια η Christy Turlington παραμένει top model [εικόνες]

Τη δεκαετία του 90' ήταν το supermodel με την αριστοκρατική φινέτσα που μαζί με τις Cindy, Naomi και Linda  μεσουρανούσαν στην παγκόσμια μόδα καιπρωταγωνιστούσαν στο θρυλικό βιντεοκλίπ "Freedom" του George Michael. 

Έκτοτε πέρασαν πολλά χρόνια και πολλά άλλαξαν, αλλά αυτό που δεν άλλαξε είναι η άνεση της Christy με τον φακό και η διαχρονική γοητεία της.
Τώρα μας αποδεικνύει πως αν και είναι πλέον 48 ετών, διαθέτει ακόμα τη στόφα του διάσημου μοντέλου.
'Ετσι όχι μόνο την είδαμε να ποζάρει στα εξώφυλλα του τεύχους Μαρτίου της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού Harper's Bazaar, αλλά παράλληλα έδωσε συνέντευξη στο Forbes για να μιλήσει για τη νέα της καμπάνια για τον οίκο Calvin Klein.
Σχεδόν 30 χρόνια μετά τις καμπάνιες που έκανε στα τέλη των 80s και στις αρχές των 90s για τα αρώματα, τα εσώρουχα και τα jeans CK, η Christy πόζαρε ξανά και αυτή τη φορά διαφημίζει ένα ανδρικό άρωμα, το Eternity - Intense και για πρώτη φορά στη ζωή της, η Christy ποζάρει σε μια καμπάνια μαζί με τον σύζυγό της και διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη Edward Burns.
Δείτε τα εξώφυλλά της στο Harper's Bazaar και τις καυτές της πόζες με το σύζυγό της στη νέα καμπάνια αρώματος. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο της καμπάνιας τραβήχτηκαν στα εξωτικά Turks & Caicos.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!