GOSSIP

Η Amal απέρριψε τα ονόματα που ήθελε ο Clooney για τα δίδυμα και καλά έκανε

Ο διάσημος ηθοποιός George Clooney ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς καθώς η σύζυγός του Amal περιμένει δίδυμα και συγκεκριμένα ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Και ενώ η Amal προσπαθεί να συνδυάσει τη εγκυμοσύνη της με την καριέρα της ως δικηγόρος και τη μάχη της για την προάσπιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο 51χρονος George Clooney είναι στο CinemaCon και προμοτάρει τη νέα του ταινία Suburbicon, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Juliane Moore, αλλά και με τους Matt Damon, Oscar Isaac και Josh Brolin. 

Και φυσικά σε κάθε του συνέντευξη μιλάει και για την εγκυμοσύνη της συζύγου του. 'Ετσι είπε πως στεναχωριέται που δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα λέγοντας πως μακάρι να μπορούσε να κάνει περισσότερα αλλά η Amal τα πηγαίνει τέλεια και αυτός το μόνο που κάνει είναι να φτιάχνει τσάι!

Παράλληλα είπε πως λίγο φρικάρει στην ιδέα πως περιμένουν δίδυμα, αν και δήλωσε ενθουσιασμένος "Δεν ξέρω πώς θα είναι με δύο μωρά" τόνισε,  ενώ έκανε και πλάκα λέγοντας πως ξέρει πως η ζωή του θα γεμίσει με πάνες "αλλά μάλλον για εμένα όχι για τα μωρά!" είπε. 

Τέλος σε συνέντευξή του στο ΕΤ, αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε την ιδέα να ονομάσουν τα παιδιά τους Casa και Amigos, ανλτώντας την έμπνευση των δύο ονομάτων από την εταιρεία παραγωγής τεκίλα Casamigos η οποία ανήκει στο διάσημο ηθοποιό. Ευτυχώς βέβαια για τα δίδυμα, η μαμά τους είπε όχι!

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!