GOSSIP

8 διάσημοι που έχουν σκοτώσει άνθρωπο [εικόνες]

Είτε από πρόθεση, είτε άθελά τους, αυτοί οι διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν σκοτώσει άνθρωπο.

Από αυτοκινητιστικά ατυχήματα μέχρι εν ψυχρώ δολοφονίες, αυτή η λίστα έχει μερικές από τις πιο γνωστές περιπτώσεις στις οποίες σταρ αφαίρεσαν ανθρώπινες ζωές.

1.Snoop Dogg

Ο rapper Snoop Dogg μαζί με τον σωματοφύλακά του κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία ενός μέλους αντίπλαης συμμορίας. Ύστερα από πολυετή δίκη και αρκετές εφέσεις στις καταδικαστικές αποφάσεις, τελικά ο Snoop αθωώθηκε.

2.Matthew Broderick

Το 1987, ο Matthew Broderick μαζί με την επίσης ηθοποιό Jennifer Grey, έκαναν διακοπές στην Ιρλανδία. Εκεί ο Broderick, οδηγώντας πέρασε κατά λάθος στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα και να σκοτώσει τόσο τον οδηγό όσο και τον συνεπιβάτη του.

3.Felicia Pearson

Η ηθοποιός Felicia Pearson που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της στην πολυβραβευμένη σειρά "The Wire" όταν ήταν μόλις 14, καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία της  Okia Toomer. Τελικά έμεινε στη φυλακή μόνο 6,5 χρόνια.

4.Johnny Lewis

Ο ηθοποιός Johnny Lewis που συμμετείχε στη διάσημη σειρά Sons of Anarchy, το 2012 εισέβαλε στο σπίτι της 81χρονης Catherine Davis, την σκότωσε και την ίδια και την γάτα της και μετά πηδώντας από μια στέγη σκοτώθηκε και ο ίδιος. Το εντυπωσιακό είναι πως η νεκροψία έδειξε πως δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών

5.Amy Locane

Η Amy Locane γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές  "Melrose Place", όμως το 2010 η ηθοποιός οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα σκότωσε την 60χρονη  Helene Seeman και τραυμάτισε σοβαρά τον συζυγό της. Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή.

6.Lillo Brancato, Jr.

To 2005, o νεαρός ηθοποιός της σειράς που σάρωσε τα βραβεία "The Sopranos", ο Lillo Brancato, Jr. συνελήφθη μαζί με την κοπέλα του για την δολοφονία ενός αστυνομικού που την ώρα του φόνου ήταν εκτός υπηρεσίας. Τελικά για τη δολοφονία καταδικάστηκε ο πατέρας της φίλης του, ενώ ο ίδιος πήγε φυλακή για 10 χρόνια με την κατηγορία της απόπειρα ληστείας. Αποφυλακίστηκε το 2013 με αναστολή, αλλά η καριέρα του καταστράφηκε

7.Christian Brando

Ο γιος του Marlon Brando,  που είναι επίσης ηθοποιός ομολόγησε πως  τον Μάιο του 1990 δολοφόνησε τον σύντροφο της ετεροθαλούς αδελφής του Cheyenne, τον Dag Drollet. Ο ίδιος αρχικά ισχυρίστηκε πως η δολοφονία ήταν ατύχημα και πως έγινε τη ώρα που τον κατηγορούσε πως κακοποιεί την αδελφή του. Πάντως η αδελφή του που ήταν έγκυος την μέρα του φόνου, αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού της κρεμάστηκε. Ο Christian Brando πήγε φυλακή για 5 χρόνια.

8.Michael Massee

Είναι ο ηθοποιός που από ατύχημα σκόστωσε τον ηθοποιό Brandon Lee στα πλατό των γυρισμάτων της ταινίας Το Κοράκι. Δεν του απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες, αλλά ο ίδιος δηλώνει πως μέχρι και σήμερα βλέπει εφιάλτες με το τραγικό περιστατικό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!