GOSSIP

H Gal Gadot αποκαλύπτει γιατί έκρυψε την εγκυμοσύνη της

H Wonder Woman επιτέλους κατάφερε να αποκτήσει τη δική της κινηματογραφική ταινία, η οποία σπάει ταμεία και έχει αποσπάσει θετικές κριτικές, αναδεικνύοντας την πρωταγωνίστρια Gal Gadοt σε αστέρι πρώτου μεγέθους στο Χόλιγουντ.

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας, η ισραηλινή καλλονή Gal φιγουράρει στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών. Μεταξύ άλλων έδωσε και μια συνέντευξη στο Marie Claire όπου και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έκρυωε την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του φιλμ Wonder Woman.
Η πρώην εστεμμένη σε καλλιστεία και αξιωματικός του ισραηλινού στρατού στις 17 τοιυ περασμένου Μαρτίου έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της, τη μικρούλα Maya και αυτό σημαίνει πως η Gal ήταν έγκυος στο μεγαλύτςρο μέρος των γυσισμάτων του νέου της φιλμ. 


Όμως η ίδια προσπάθησε να κρύψει την εγκυμοσύνη όσο μπορούσε περισσότερο, μέχρι που η κοιλιά της άρχισε να φαίνεται και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ειδικά εφέ για να την κρύψουν σε κάποια από τα τελευταία γυρίσματα.


"Έκανα εμμετό κρυφά στις γωνίες του πλατό. Εμφανιζόμουν στα γυρίσματα με τεράστια γυαλιά ηλίου και κανάτες γεμάτες με νερόκαι τεράστια κομμάτια τζίντζερ." λέει η Gal "Θυμάμαι ένας από τους παραγωγούς με ρωτούσε συνέχεια γιατί πινω αυτό το πατατόνερο. Όλοι νόμιζαν πως την είχα ψωνίσει και έκανα τη ντίβα του Χόλιγουντ" προσθέτει και εξηγεί πως έκρυψε την εγκυμοσύνηγιατί δεν ήθελε να έχει καμιά ειδική μεταχείριση από τους συναδέλφους της.


Επίσης μίλησε και για τη νέα της ζωή στο Χόλιγουντ  και είπε "Όταν ήρθα εδώ μου είπαν πως αν θέλω να πετύχω πρέπει να πηγαίνω συνέχεια σε πάρτυ και να βγαίνω έξω σε κλαμπ. Αυτά είναι βλακείες. Θα κλείσεις δουλειές επειδή θα κάνεις εσύ τη δουλειά σου, όχι επειδή βγήκες έξω και γνωρίστηκες με κόσμο"

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!