GOSSIP

Ο Σάκης Ρουβάς απαντά στις κριτικές που δέχεται για το "Άξιον Εστί"

Τι δική του θέση εξέφρασε ο γνωστός καλλιτέχνης για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συνεργασία του με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Ο τραγουδιστής στην επίσημη συνέντευξη τύπου για τη συναυλία, μίλησε στους δημοσιογράφους και απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις για όλα όσα ακούστηκαν για εκείνον. Είπε μεταξύ άλλων πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να πει το «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε. Να σημειώσουμε εδώ ότι και η Πόπη Τσαπανίδου στο κλείσιμο της σύνδεσης, είπε πως δεν έχουμε δικαίωμα να απαγορεύουμε σε έναν άνθρωπο να κάνει αυτό που θέλει και κυρίως να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Ο τραγουδιστής στην επίσημη συνέντευξη τύπου για την συναυλία, μίλησε στους δημοσιογράφους και απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις για όλα όσα ακούστηκαν για εκείνον. Είπε μεταξύ άλλων πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να πει το «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε. Να σημειώσουμε εδώ ότι και η Πόπη Τσαπανίδου στο κλείσιμο της σύνδεσης, είπε πως δεν έχουμε δικαίωμα να απαγορεύουμε σε έναν άνθρωπο να κάνει αυτό που θέλει και κυρίως να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!