GOSSIP

Διάσημος ράπερ δηλώνει ερωτευμένος με 71χρονη χολιγουντιανή σταρ; [εικόνες]

Λένε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό μάλλον συμβαίνει και στην περίπτωση αυτού του περίεργου και κάπως αταίριαστου "ζευγαριού" της σόουμπιζ.

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη Τρίτη, ο διάσημος 41χρονος ράπερ 50 Cent πήγε στο  Monte Carlo TV Festival και εκεί γνώρισε για πρώτη φορά την πολυβραβευμένη σταρ του Χόλιγουντ, την 71χρονη ηθοποιό Helen Mirren.


Οι δυο τους πέρασαν μαζί πολλές ώρες και έμοιζαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και πόζαραν και για τους φωτογράφους.
Όμως λίγες μέρες μετά σκανδαλοθηρικό έντυπο έκανε ένα δημοσίευμα στο οποίο υπαινίσσονταν πως ένας έρωτας γεννήθηκε από αυτή τη γνωριμία παρά τα 30 χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά.


Και ο 50 Cent, προφανώς με σαρκαστική διάθεση, έσπευσε μέσω Instagram να πει πως αγαπά την Mirren και πως δεν μπορέι να σταματά να τη κοιτάζει και πως η ίδια γνωρίζει πως τον... ερεθίζει γιατί έχει αυτό το κάτι που δεν μπορεί να το περιγράψει LOL.
Πάντως στο παρελθόν και άλλοι διάσημοι και (νέοι) άνδρες έχουν δηλώσει καταγοητευμένοι με την Mirren, και μεταξύ αυτών είναι ο Ryan Reynolds και ο Stephen Colbert.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!