MEN'S GUIDE

11 φορές που γίνεσαι ακαταμάχητος στις γυναίκες και ίσως δεν το ξέρεις

Όταν οι γυναίκες καλούνται να αποκαλύψουν τί βρίσκουν γοητευτικό ή σέξι σε έναν άνδρα ή στο σύντροφό τους οι απαντήσεις τους συνήθως δεν είναι αυτές που περιμένουν ή φαντάζονται οι άνδρες.

Δείτε 10 περιπτώσεις που οι γυναίκες βρίσκουν το αρσενικό που έχουν πλάι τους πραγματικά ακαταμάχητο και ο ίδιος πιθανά δεν έχει ιδέα.

Όταν την υπερασπίζεσαι 

Κάθε φορά που θα σπεύσεις να την υπερασπιστείς σε οποιαδήποτε περίσταση (από έναν καβγά στο δρόμο με κάποιον οδηγό μέχρι μια αντιμαχία με άλλα πρόσωπα σε μια έντονη συζήτηση) στα μάτια της φαντάζεις πιο ιππότης από τον Αρθρούρο και πιο υπερήρωας από τον Superman

Όταν βγαίνεις από το ντους

Η αίσθηση φρεσκάδας σε συνδυασμό με τη θέα του ημίγυμνου κορμιού ενός άνδρα που βγαίνει από το ντους με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση του λειτουργούν με αφροδισιακό τρόπο για τις περισσότερες γυναίκες

Όταν την αγγίζεις εντελώς φυσιολογικά και απρόσμενα

Είτε πρόκειται για ένα χάδι στα γόνατα όταν εσύ οδηγείς και αυτή είναι πλάι σου ή ένα γρήγορο ανακουφιστικό μασάζ στους ώμους όσο αυτή δουλεύει στο laptop της, είτε για ένα τυχαίο άγγιγμα όσο ψωνίζετε στο σούπερ μάρκετ, όταν την αγγίζεις χωρίς αφορμή αυτό την κάνει να νιώθει ποθητή και να ποθεί κι εσένα.

Όταν λες κάτι έξυπνο ή αστείο και είσαι το επίκεντρο της προσοχής όλων

Οι γυναίκες θέλουν να πιστεύουν πως έχουν κάνει την ιδανική επιλογή συντρόφου και κάθε φορά που βλέπουν πως ο άνθρωπος που έχουν επιλέξει μπορεί και κερδίζει τους πάντες αισθάνονται δικαιωμένες για την επιλογή τους και απλά σε λατρεύουν.

Όταν την κοιτάς στα μάτια

Αν την κοιτάζεις κατάματα όταν σου μιλάει αυτό σημαίνει πως την παρατηρείς, τη σέβεσαι και έχεις επαφή μαζί της. Όλα τα παραπάνω για αυτή είναι αρκετά διεγερτικά.

Όταν "συνωμοτείς" μαζί της

Σε πρόσφατο thread στο Reddit στην ερώτηση τί βρίσκουν οι γυναίκες ακαταμάχητο σε έναν άνδρα η δημοφιλέστερη απάντηση ήταν όταν αυτός που σου αρέσει ή είναι ο σύντροφός σου μιλάει στους φίλους του ή συναδέλφους και κλείνει συνωμοτικά το μάτι στην κοπέλα του τύπου "εσύ ξέρεις". Αυτό της δημιουργεί την αίσθηση πως την έχεις πάνω από όλους και όλα.

Όταν σηκώνεις τα μανίκια σου

Όχι μόνο υπάρχουν έρευνες που δείχνουν πως οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά τα μυώδη (αλλά όχι ιδιαίτερα φουσκωμένα) μπράτσα αλλά οι ίδιες οι γυναίκες λένε πως βρίσκουν πολύ σέξι τη κίνηση που κάνει ένας άνδρας όταν σηκώνει τα μανίκια του γιατί δείχνει αποφασιστικότητα, θέληση και αρρενωπότητα.

Όταν επισκευάζεις ή δίνεις λύση σε κάτι

Δεν έχει σημασία τί είναι αυτό; Μπορεί να είναι μια επισκευή ή μικροδουλειά στο σπίτι (από το να φτιάξεις τη βρύση που στάζει μέχρι απλά να αλλάξεις μια λάμπα). Σύμφωνα με τις ίδιες τις γυναίκες είσαι ελκυστικός όταν συγκεντρώνεσαι για να φτιάξεις κάτι. Ειδικά όταν είναι κάτι που κάνεις γι' αυτές.

Όταν ξυρίζεσαι

Άλλη μια απάντηση που βρέθηκε στα χείλη πολλών γυναικών όταν κλήθηκαν να απαντήσουν τί βρίσκουν σέξι στον άνδρα που έχουν πλάι τους.

Όταν μαγειρεύεις

Οι άνδρες που μαγειρεύουν γοητεύουν τις γυναίκες γιατί δείχνουν πως είναι παθιασμένοι με κάτι και αν μάλιστα ένας άνδρας μαγειρεύει καλά τότε πραγματικά στα μάτια της καλής του μοιάζει ακαταμάχητος. Πάντως γενικά το μαγείρεμα από άνδρες λειτουργεί ως αφροδισιακό. Αρκεί να δει κανείς πόσους followers έχουν οι σέξι άνδρες που μαγειρεύουν ημίγυμνοι στα social media.

Όταν ψήνεις ή ανάβεις φωτιά

Σε πρόσφατη έρευνα γυναικείου περιοδικού οι άνδρες που κάνουν μπάρμπεκιου χαρακτηρίστηκαν ως σέξι από τις αναγνώστριες. Πιθανά αυτό να συνδέεται τόσο με τη γοητεία που ασκούν στις γυναίκες οι άνδρες που μαγειρεύουν όσο και με το γεγονός (όπως εξήγησαν αναγνώστριες στο περιοδικό) πως το να ανάβει κανείς φωτιά και να ψήνει δείχνει σε μια γυναίκα πως είναι ένας άνδρας που μπορεί να επιβιώσει (και άρα να της στηρίξει) ένας κανονικός survivor!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!