GOSSIP

Η ανατομία ενός εφιάλτη

Η γιατρός της σειράς «Grey's Anatomy» Κέιτ Γουόλς αποκάλυψε την κόλαση που έζησε όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι

Αντιμέτωπη με μια σοκαριστική διάγνωση ήρθε η πρώην γιατρός  του «Grey's Anatomy» Κέιτ Γουόλς. Η τηλεοπτική δρ Αντισον ανακάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο πριν από δύο χρόνια και χειρουργήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το πρώτο σύμπτωμα που βίωσε τον Ιανουάριο του 2015, αλλά δεν την ανησύχησε καθώς εργαζόταν πολλές ώρες, ήταν η εξάντληση.

Παρά το γεγονός ότι η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν, η ίδια δεν ανησυχούσε, έως την ημέρα που η δασκάλα του pilates παρατήρησε ότι η δεξιά πλευρά του σώματός της έδειχνε πεσμένη.

«Μετά, όταν οδηγούσα, άρχισα να παρεκκλίνω στη δεξιά λωρίδα. Η εξάντλησή μου ήταν τέτοια που ούτε με πέντε καφέδες την ημέρα δεν ένιωθα ξύπνια και διαυγής. Γύρω στον Απρίλιο άρχισα να έχω γνωστικές δυσκολίες. Δεν μπορούσα να βρω τις κατάλληλες λέξεις, έχανα τον ειρμό της σκέψης μου, δεν μπορούσα να ολοκληρώσω τις προτάσεις μου. Τότε ανησύχησα» είπε μιλώντας για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της σε αμερικανικό περιοδικό. Αν και αρχικά σκέφτηκε ότι επρόκειτο για συμπτώματα εμμηνόπαυσης, ακολούθησε το ένστικτό της και έκλεισε ραντεβού με νευρολόγο, ο οποίος διέγνωσε έναν όγκο 5 εκατοστών στον αριστερό μετωπιαίο λοβό της. «Ένιωσα να βγαίνω από το σώμα μου. Με είχε πάει ως εκεί ο βοηθός μου και χρειάστηκε να τον φωνάξω για να κρατήσει σημειώσεις, γιατί εγώ ήμουν αλλού» εξομολογείται.

 

Χειρουργείο

Η επέμβαση έγινε τρεις μέρες μετά, τον Ιούνιο του 2015, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες των γιατρών περί καλοήθειας, ενώ η ίδια ήταν σε θέση να επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της εννέα μήνες μετά το χειρουργείο.

«Θα πίστευε κανείς ότι, έχοντας υποδυθεί τη δρα Αντισον για μια δεκαετία, θα ένιωθα άνετα στο νοσοκομείο, όμως ήμουν πολύ φοβισμένη. Ένιωθα σαν έξι χρονών κορίτσι» προσθέτει.

Η Κέιτ Γουόλς αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της στο πλαίσιο καμπάνιας για τη σημασία των check up, στην οποία συμμετέχουν αγαπημένοι τηλεοπτικοί γιατροί, όπως ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις.

Πηγή: Espressonews.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!