GOSSIP

«Πιάσανε κότσο» την Cher

«Την πιάσανε κότσο», στην κυριολεξία τη Σερ. 

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια θα κινηθεί δικαστικά κατά βιοφαρμακευτικής εταιρείας. Υποστηρίζει ότι στελέχη της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Altor την προέτρεψαν να πωλήσει τις μετοχές που είχε στην κατοχή της, αποκρύβοντας το γεγονός ότι η εταιρεία ήταν προ των πυλών πολύ σημαντικής εξέλιξης στις έρευνες που έκανε και οι οποίες, τελικά, εκτίναξαν στα ύψη την αξία των μετοχών της.

Σύμφωνα με το «TMZ» η Σερ είπε πως, το 2013, αγόρασε περίπου 300.000 μετοχές της Altor. Δύο χρόνια αργότερα, στέλεχος της εταιρείας την αναζήτησε και, ευθέως, πρότεινε να επαναγοράσει τις μετοχές που είχε στην κατοχή της. Απέκρυψε, ωστόσο, μεγάλης σημασίας πληροφορίες για τις επιτυχείς κλινικές δοκιμές φαρμάκων τα οποία ετοίμαζε η βιοφαρμακευτική εταιρεία για τον καρκίνο και το AIDS.

Η Σερ πώλησε τις μετοχές της, και λίγο αργότερα η τιμή της μετοχής της εταιρείας «τρύπησε το ταβάνι». Και, τώρα, η Σερ κάνει μήνυση για μεγάλες ζημίες που ωστόσο δεν μπορούν να προσδιοριστούν. Από την πλευρά της η εταιρεία, σύμφωνα το «TMZ» δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο για όσα καταμαρτυρά η Σερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!