GOSSIP

Cher: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη τραγουδώντας Mamma Mia

"Φερνάντο" έγραψε η αειθαλής Cher στο κοινωνικό δίκτυο που αγαπάει σχεδόν όσο και ο Ντόλαντ Τραμπ, το Twitter, κλείνοντας το μάτι στους fan των ΑΒΒΑ και του μιούζικαλ "Mamma Mia" που επιστρέφει ξανά στην οθόνη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ και Grammy ηθοποιός και τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο sequel του μιούζικαλ "Mamma Mia! Here We Go Again!" αλλά απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου γυρίζεται η συνέχεια του θρυλικού κινηματογραφικού μιούζικαλ, που θα προβληθεί στις αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι.

Η ταινία είναι προσαρμογή του ομότιτλου μιούζικαλ του Γουέστ Εντ και του Μπρόντγουεϊ, το οποίο είναι βασισμένο στα τραγούδια του συγκροτήματος ABBA, με επιπρόσθετη μουσική σύνθεση του Μπένι Άντερσον, μέλους του συγκροτήματος

Πολλοί από τους αρχικούς πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν στο σίκουελ, οι Μέριλ Στριπλ, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Τζούλι Γουόλτερς και Αμάντα Σέιφριντ.

Η Λίλι Τζέιμς θα υποδυθεί τη Ντόνα σε νεαρή ηλικία, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε η Μέριλ Στριπ στην πρώτη ταινία του 2008, η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα σε Σκόπελο, Σκιάθο και Νταμούχαρη Πηλίου και έγινε τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Η πλοκή του Mamma Mia 2 δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά θα υπάρχουν αναδρομές στο παρελθόν της Ντόνα. Σύμφωνα με το BBC η ταινία θα επικεντρωθεί στις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων που υποδύονται οι Στριπ, Μπρόσναν, και Φιρθ όταν ήταν νέοι.

Στο νέο film, γυρίσματα του οποίου γίνονται και στην Κροατία, θα συμπεριληφθούν τραγούδια των ABBA που δεν ακούστηκαν στην πρώτη ταινία.

Το sequel θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου, ακριβώς 10 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας.

Η 71χρονη Σερ εμφανίστηκε τελευταία φορά σε ταινία το 2010, στο "Burlesque". Κέρδισε βραβείο Όσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου το 1988 για την ερμηνεία της στην ταινία "Moonstruck" (Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού).

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!