GOSSIP

Η Mandy Moore αποκάλυψε ότι η σχέση της ξεκίνησε μέσω Instagram

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Mandy Moore είναι γνήσια εκπρόσωπος των Millennials στην πραγματική της ζωή, οφείλει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στο iPhone της για τη σχέση της.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό People, η ηθοποιός είπε ότι γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της, Taylor Goldsmith, αρχηγό του indie rock συγκροτήματος Dawes χάρη σε κάποιες σημαντικές εφαρμογές στο κινητό της.

«Έβγαλα φωτογραφία το άλμπουμ τους και ανάρτησα τη φωτογραφία στο Instagram» υπογράμμισε η Moore.

«Ο Τέιλορ είδε την ανάρτηση και μου έστειλε ένα μήνυμα. Αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε emails, μετά βγήκαμε ραντεβού και η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή. Ευχαριστώ το Instagram που με βοήθησε να συναντήσω τον αρραβωνιαστικό μου!» ανέφερε.

Η Moore αποκάλυψε επίσης ότι η ίδια και ο Goldsmith συχνά περνούν αρκετό χρόνο χωριστά λόγω των γυρισμάτων των ταινιών, στις οποίες συμμετέχει, όπως πρόσφατα στο φιλμ This Is Us στο Los Angeles και λόγω των περιοδειών του αρραβωνιαστικού της και βασίζονται σε ένα αγαπημένο τους μέσο επικοινωνίας το FaceTime.

"Περνάμε πολλές ώρες συνομιλώντας μέσω FaceTime. Εμείς ερωτευθήκαμε προτού καν κρατήσει ο ένας το χέρι του άλλου ή προτού φιληθούμε. Ήταν υπέροχο» είπε.

Η Moore, η οποία ήταν παντρεμένη με τον μουσικό Ryan Adams το 2009-2015, εξήγησε ότι με τον Goldsmith σκέφτονται τον γάμο τους, αλλά όχι μία πολυέξοδη γαμήλια τελετή.

«Θα είναι μία ήσυχη τελετή μόνο για μας τους δύο. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερή που έχω κάποιον που με στηρίζει. Βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο και αισθάνομαι ότι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα,» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!